reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

reklama
witam was kochane:*

Malinka wizyte mam we wtorek ...:-) strasznie martwie sie czy wszystko jest wporzadku..

dziewczyny dziekuje za wsparcie i ciepłe słowa;*

u mnie dzis sliczne słonko siweci..zaniedługo bede sprzatac ...a potem ma ciotka wpasc ...

Dla naszych Aniołeczków
[*]
[*]
[*]
[*]

Witam was kochane :Monila będzię dobrze niczym się nie stresuj bo teraz musisz mieć radosny nastrój dla dzidzi:-D.Piękna pogoda zaraz idziemy na zakupy.Aż się dziewczynki chce życ i życze wam też takiej enegri na dziś ,zaniedługo to tu będą same suwaczki ciążowe :-D

Dzień dobry kochane;)
U nas też dziś piękne słoneczko za oknem a moje okna-pożal się jakie bródne:baffled: może dziś przetrę troszkę.
Dziewczyny to nie jest tak,że my ciągle się tylko martwimy ja np mam takie fazy teraz w 5 miesiącu na płacz ciągle ale nie nad sobą czy fasolką ole ogólnie co nie zobaczę w Tv od razu ryk myślę ,że to hormonki. Przysięgam,że nie pozwolę,żeby moja fasolka była zestresowana i najwięcej jak mogę to się uśmiecham i myślę tylko pozytywnie bo nie może być inaczej jak tylko DOBRZE!!!Za dużo już przeszłam i więcej bym nie dała rady .Dziękuje,że się tak martwicie o Nas.
Jaśniutkie światełka dla całego niebiańskiego przedszkola
[*]
[*]
[*]
[*]
Szczególnie dla Karolka
[*] i za wczoraj dla Andrzejka
[*] i Julii
[*]

zafasolkowane mają jedyny obowiązek- uśmiech!!!
witam was kochane, chciałam prosić żebyście jutro o 14 trzymały za mnie kciuki bo wchodzę na obronę jako pierwsza... czytam i czytam tą moją pracę, ale nie potrafie się skupić... boje się ze nic nie powiem...

dla Aniołeczków
[*]
[*]
[*]

Cześć Dziewczyny

Dla Andrzejka (Kochanie wybacz ciotce sklerotyczce, że wczoraj nie pamiętała)
[*]
Dla Karolka
[*]
Dla Julki
[*]
i dla przedszkolakow
[*]

Malinka ani mi się waż myć okna czy nawet przecierać!!!!
Bartkowa kciuki będą mocno zaciśnięte, przesyłam wirtualnego kopniaka na szczęście
Monila czekamy na relację z wizyty i kochana nie martw się bo będzie dobrze!!!!

Miłego dnia

bartkowa kciukasy będą na pewno możesz na na liczyć na pewno sobie poradzisz &&&
agnieszka012389 nie ruszyłam okien no trudno może się ktoś zlituje i mi wymyje,zresztą jeszcze trochę okno otworzę i nie będzie brudu znać;)
sylwetka74 nie ruszam jakoś się przyzwyczaję do brudasków albo mojemu kazę dzień wolnego wziąść trudno jak umyje tak będzie.
Czuję wiosnę za oknem aż się buziak cieszy do słonka.

reklama
Do góry