reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

reklama
Mam się zjawić w szpitalu na Żelaznej 2 marca na wizytę u ginekologa ale on twierdzi,że powinnam się wypisać od mojego lekarza prowadzącego a nie wiem czy tego chcę. Tzn nie wiem który może mi tak naprawdę pomóc a to dla mnie jest najważniejsze u kogo będą mniejsze problemy z przyjęciem do szpitala i ze zrobieniem cc.

W środę jak czekałam z tymi pielęgniarkami aż sie uspokoję dostałam jeszcze nr telefonu do kolejnego lekarza dla odmiany w szpitalu Praskim podobno bardzo dobry no i już kilka osób zachęcało mnie do odwiedzenia szpitala w Wołominie i wybrania jakiegoś lekarza tam pracującego. Co za dużo to nie zdrowo mam już mętlik w głowie.

bibianka tak sie nie da, nie da sie myslec ze nie jestes w ciazy gdy @ sie spoznia, ja tez mysle ze juz sobie to wpajam i dlatego nie moge zajsc... tak tez mielismy z Nikola gdy chcielismy nie wychodzilo a pozniej nieoczekiwanie bylam w ciazy:) pamietam ten dzien pamietam wszystkie dni w ciazy i ten ostatni tez:(

Malinkaizi ja mam na 7sierpnia termin.Jeszcze nic nie wiem jak będę rodziła pierwszy poród miałam cc,drugi sn, a trzeci nie mam pojęcia tym bardziej że mój lekarz nie pracuje w szpitalu którym rodzę więc duzo też zależy od tych ze szpitala...a tam sami wredni pracują.Super że Ci się tak udało z zastrzykami.

A wiecie pojechałam dziś do Alanka a tam nawet jego grobku nie było widać:no: tak zasypane aby dojść musiałam przebrnąć przez zaspy siegające do kolan.Odśnieżyłam i choć jego widać nagrobek wsród tych małych Aniołków.
Nie wspomnę że autem musiałam stać na drodze bo nawet parking zasypany i nie da się wjechać...

Malinka ja tera chodzę do lekarza z wołomina, jest bardzo miły i rzeczowy, mogę ci napisać jego nazwisko i gdzie przyjmuje.
W ciaży jeździłam do wa-wy do dobrej lekarki ale niestety nie miała u siebie usg więc musiałam zawsze robić gdzie indziej a to już utrudnienie... ten z wołomina ma usg na miejscu... ale raczej rodzić w wołominie bym nie chciała...
bibianka nie martw się i nie zadręczaj bo ciąża przychodzi w najmniej oczekiwanym momencie to taka niespodzianka :)
dla Filipka
[*]
dziewczynki trzymam za was kciuki żeby w końcu się udało, żebyśmy wszystkie mogły zobaczyć te dwie kreseczki...

dla wszystkich aniołków
[*]
[*]
[*]

Bartkowa, a do którego?
Poród w Wołominie jest przyjazny matce. Ja rodziłam 2 i jestem zadowolona. zw,laszcza z podejścia połoznych i swobody doboru pozycji. Ale jest to zwykły szpital, brak tam ew, terapii noworodka.

reklama
d39b268aea.jpeg

Do góry