reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

dominikaknika jak nie teraz to za miesiąc nie poddawaj się i kochaj z mężem ile wlezie oczywiście to ma być przyjemny sex a nie robienie dzidzi.I koniecznie daj znać wcześniej nasze zaciśnięte kciuki też mogą dużo zdziałać;)))
kaja2010 ale ty wiesz jak mnie to stresuje bo one piszą,że tak dobrze znają swój organizm,że to nie jest żadne bulgotanie ani nic z tych rzeczy a ja to normalnie mam ciało po przeszczepie bo jak można nie poczuć jakiś 250 g kopiących nas od środka

:rofl2: wogóle nie znam swojego ciała.

reklama
iza poczekaj nie martw sie zobaczysz ze lada moment poczujesz kopniaki...
a i zapomnij ze na nie czekasz bo jak zabardzo sie bedziesz skupiac nad tym to gorzej:)
masz czas do 22 tygodnia a to 15 wiec spokojnie!!!!

Ostatnia edycja:
Malinka Aga ma racje to przyjdzie z dnia na dzień, a moja koleżanka czuła ruchy w 10tyg:-D no cóż są i takie przypadki :sorry:

Domi przytulam, wiem jak człowiek sie cieszy gdy @ się spóźnia, ta nadzieja....i nagle takie BUUUM....ja wierzę, że niedługo będziemy sie cieszyć kreseczkami na teście...

A co słychać u AgaCiny i Emy??? Gosiulek Ty pewnie masz z nimi kontakt....właśnie Gosiulek a Ty gdzie? jak Kacperek?

Wiecie czym najbardziej się martwią kobiety która są tak jak ja w ciąży???? Nacięciem krocza!!!! Nie mam sił na to wszystko połowa dziewczyn w 15 tc twierdzi,że już od tygodnia czują ruchy czuję się wśród nich jak jakaś nienormalna.Ja chcę dostać w łeb,stracić pamięć i być w ciąży tak jak one bez mojej wiedzy!!!!!!!!

Ja też!!!!!

Witam Was!

Dominika będzie dobrze za miesiąc się uda!
Malinkaizy ja ostatniej ciąży czułam lekkie ruchy już 12 tygodniu,teraz prawie 16 tydzień i nic

Ostatnia edycja:
moolsza dobrze,ze mam ciebie to we dwie będziemy świrować;p

Bibiana nie wiem co u Emy ale Aga ma się dobrze udziela się na forum:"wieści od ciężarówek" zostało jej 66 dni do finiszu synuś ma się dobrze choć też czasem schizuje;p

mam nadzieje ze macie racje, ale to wlasnie bylo najgorsze, mialam taka wielka nadzieje a tu nic:(
bibiana mam nadzieje ze bedziemy sie cieszyc w najblizszych dniaach dwoma kreseczkami wszystkie
malinkazi mam nadzieje ze całujesz maluszka codziennie od cioci:*:*:*

Witajcie Kochane.
Ja przez dwa dni miałam gości więc nie zaglądałam.Dzisiaj pól dnia była moja siostra.Szukamy wózka dla jej maluszka.W marcu ma przyjść na świat.Jak macie jakiś fajny to napiszcie.
Później byłam z młodym w szkole....i tak zleciało.
Bibianko Kacper zdrowy.Wszystko ok.
Co u Emy? Była w Ziemi Świętej i jest bardzo zadowolona...Poza tym nie wiem.Dawno się nie odzywała...
Dzisiaj od pączków boli mnie zołądek:-(

Dominika Kochana...jak ja Cię rozumiem.Przytulam.

Dzien dobry

ahh jka cudownie jest na polu.. snieg sliczny i nie ma zimno.. tylko kurcze moje dziecko całe zasypane..ale walcze z tym i odsniezam go codziennie:-)włąsnie pije kawusie.. wczoraj kupiłam sobie slicznego niebieskiego hiacynta...pachnie mi w całym salonie..odrazu wiosennie sie zrobiło w domu:-)

dziewczyny a ja jestem przekonana o tym ze zaniedługo beda pojawiac sie zdjecie z waszymi testami ciazowymi ..:-)

reklama
Czesc dziewczyny 19,02 bede ryczec jak bobr bedzie rowny miesiac jak Alex nie żyje -masakra jak to zleciało
mam do Was zapytanie kiedy dostałyście @ po porodzie bo mi minely rowne 4 tyg i chyba mam @ zaczynam delikatnie krwawic i podbrzusze mnie pobolewa jak na @ i sama juz nie wiem czy cos nie tak i jechac do szpitala czy czekac bo jak pomysle o szpitalu to rece mi drżą
poradzcie cos albo napiszczie jak to u Was wygladalo
usciski dla naszych Aniołków i dla Was tez

Do góry