reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

Witam się i ja :-)
Ja wczoraj odśnieżałam mojego aniołka, nowe kwiatki jej przyniosłam i miałam dobry humor już do końca dnia, cieszę się, że coś mogę dla niej zrobić :tak:

A ja dziś idę do lekarza z wszystkimi już wynikami badań, które mi zlecił i wynikami sekcji, więc okaże się czy w końcu poznam powód tego przedwczesnego porodu.

Miłego dnia Wam życzę, światełka dla Naszego przedszkola
[*]
[*]
[*]
[*]

Kasiu
ja dostałam @ 5 tyg po porodzie. Przez 3 dni miałam tylko niewielkie plamienia i już też zaczęłam schizować, ale potem już sie rozkręciło i nie miałam wątpliwości, że to @

Ostatnia edycja:
reklama
kaska co do @ to ja dobrze nie pamietam... wiem ze bylam jakos u gin bo wlassnie mialam tak jak ty po miesiacy @ przyszla a pozniej znowu jej nie bylo przez jakies 6 tyg, gin przypisal mi tebletki na wywolanie @ i juz pozniej bylo ok. byla juz regularnie, teraz sie spoznila 2 tyg i juz myslalam ale to tylko marzenia byly
monila u nas wszystkich pojawia sie suwaczki:)

a ja szukam po necie i znalazlam ze gdy sie nie karmi moze juz wystapic po 21 dniach i gdy nie ma goraczki ani silnych boli to wszystko w porzadku nie powiem wystraszylam sie ze to moze z wysilku bo ostatnie 2 dni to malowalam pokoj potem sprzatanie musielismy dokonczyc to co zaczelismy czyli pokoj dla starszego synka a zrezygnowac z przygotowan dla drugiego synka i serce mi pęka jak patrze gdzie miało byc lozeczko a moj synus jak malowalismy to tez pomagal i potem do nas mowi Ty mama tu malowalas tata tam ja tu a Alex najmniejszy to tam najnizsej bo wyzej by nie siegnal bo jest taki malutki cały czas mysli o braciszku nawet przed spaniem mowil ze bedzie koło niego spac i go przytulac
uciekam bo znowu sie rozklejam
mełego dnia życze

Monila ja dwa dni nie byłam u Nicoli pewnie już całkiem zasypana ale ja lubię taki ślicznie biały śnieg szkoda mi tylko tych płaskich pomniczków gdzie gdy śnieg zasypie to nie widać nic u mnie na płycie stojącej napisów nie zasypuje.Zgadzam się z Tobą niedługo będziemy się cieszyć z kolejnej ciąży ale żle napisałaś powinno być nie z WASZYMI tylko NASZYMI;)))
kaska294 ja też równo miesiąc pożniej dostałam okresu mimo,że praktycznie stało się to zaraz po tym jak przestałam krwawić po porodzie.
kaja2010 mam nadzieję,że ci wszystkie badania wyjdą dobrze a co do sekcji mam nadzieję,że da ci to odpowiedz na powód.
Buziaczki dla Was kochane i światełka dla wszystkich Aniołeczków
[*]
[*]
[*]
[*]

Dzień dobry!!!
kaska ja po porodzie krwawiłam trzy tygodnie tydzień przerwy i przyszła @, a teraz mam regularnie co 28 dni...
dziewczyny przedemną jeszcze kolonoskopia i jeżeli tam nic nie wyjdzie to będzie podejrzenie o zrosty... mam już dosyć tych lekarzy i badań, ale nie mam wyjścia muszę to zrobić...

dla Aniołków [*]
[*][
*]

jejciu włąnsie wrociłam z cmentarza... zasypane po kolana..ale dałąm rade i odsniezyłam mojego syneczka...:-) sama w sumie wygladałąm jak bałwan bo cały czas pada snieg....:-)

bartkowa kochana głowka do gory bedzie dobrze:-)

Bry!

U nas dalej pada śnieg a już jest nadmiar.
Ja też wybieram się dziś do Alanka bo pewnie wszystko zasypane bo nie byłam tam przez aż 5 dni.

Kaśka ja @ dostałam 7 tygodni po porodzie
Malinkaizi pewnie że będziemy się wspierały-musi być dobrze ja też się boję ale staram sie nie dopuszczać złych myśli-musi się udać

Dla naszych dzieciaczków
[*]

Miłego dnia Wam życzę

witam sie przy szybkiej kawusi, zaraz jade odebrać wianuszek dla Filipka, no i na cmentarz ulepić mu bałwanka:-D obiecałam mu, wczoraj ulepiłam Filipciowi na balkonie małego bałwanka....

Monila no właśnie jakies małe przejęzyczenie....My, a nie Wy :angry: Malinka musimy jej pupe sprać :tak:

Kaśka 19.02 u nas minie rok:-(

Molsza ja też 5 dni nie byłam, mam daleko na cmentarz i nie mam jak jeździć gdy mąż w pracy....

Bartkowa trzymamy kciuki, żeby to nie były zrosty....oj kochana...będzie dobrze....

Gosiulek to dobrze, ze Kacperek zdrowy:tak:

Dominika ja też tak bardzo bym chciała w ciązy być....tzn, już tak o tym nie myślę, ale w tym miesiącu mam tak że 24 mam dostać i ciągnie mnie brzuch tak w dół i juz sobie ciążę wkręcam....echhh....a miałam tego nie robić....może na siłe próbuję mysleć o czymś innym niż o rocznicy śmierci Filipka....

Hej, ja też witam po kawusi i wielu innych rzeczach...
Malinka, jak była u Nicolki to odsnieżyłam z pomniczka, ale bałam się więcej ruszać, bo nie wiedziałam co gdzie stoi i co mogłabym posuć. czyli tak delikatnie.
Zaraz zmykam do Szymcia, apteki i za obiad się biorę. Dzis żeberka. Ma ktoras jakis fajny przypis na pieczone żebeka. Przyznam, ze nie robiłam ich juz wieki.
Gasiulek super ze Kaspi zdrowiutki.
Dla Przedszkolaczków (*)(*)(*)

Ostatnia edycja:
reklama
moolsza prawie w tym samym czasie będziemy oczekiwać na nasze dzieci. Ty będziesz rodzić naturalnie czy przez cc czy jeszcze nie rozmawiałaś o tym z lekarzem?
Bibiana ja też bez auta mam ciężko do Nicoli dojechać uwielbiam ten cmentarz taki mały ale niestety minus to z tym dojazdem a teraz w ten śnieg i w ciąży to już wogóle za szybko się ,męczę,żeby dojść od pociągu.
mamaszymusia2 dziękuję kochana za odśnieżenie ja to już wogóle boję się czegokolwiek dotknąć z jednego anioła farba schodzi,drugiemu się skrzydełko odłamało tylko czekam aż mi książka pęknie a i tak już pokrywka do
teelight pękła jak się ciepło zrobi to się wezmę za konserwację ale szlag mnie trafia bo jednej zimy nie przetrwało a miało się nadawać na zewnątrz:(
Miłego dnia Aniołkowe mamy:*
A ja dziś normalnie skrzydeł dostałam bo napisała do mnie dziewczyna która już urodziła i zostały jej zastrzyki Clexane i ma mi je wysłać mam jej zwrócić tylko za przesyłkę-aż się żyć chce ,że są na świecie jeszcze tak bezinteresowni ludzie:))))

Ostatnia edycja:
Do góry