reklama
Malinkaizi
Mama pięciu dziewczynek
Bibiana no nareszcie pochwaliłaś się tatuażem faktycznie zrobiony ślicznie jakby odbite zdjęcie aż bym Cię normalnie ucałowała w te plecki w buziaczka Aniołeczka. CUDO:***
Malinkaizi
Mama pięciu dziewczynek
aga_cina lepiej nie nawal i dzwoń bo my z osobna to nie będziemy bić mocno ale jak się alamiqa ze wszystkimi marcówkami zbiorą to niezłe manto dostaniesz;pp
No weż powinnaś jak najszybciej to załatwić,żeby już się z nami dobrymi nowinami dzielić
)
No weż powinnaś jak najszybciej to załatwić,żeby już się z nami dobrymi nowinami dzielić
Mozecie byc dumne ze mnie, bo dzwonilam ;-) oczywiscie zwlekalam az do 1szej. Bo ja to cykor straszny jestem... Telefonu nikt nie odbieral, wiec w koncu nagralam sie na sekretarke i zobaczymy czy oddzwonia i kiedy.
Jakies dziwne przeczucia mnie dopadly...
Pochwalilam sie kolezance i nie wiem czy nie zapeszylam, mimo ze w takie rzeczy nie wierze.
Ech, co ma byc to bedzie. Mam tylko nadzieje, ze jesli niedane nam to dziecko to poronie we wczesnej ciazy, a nie kiedy dziecko bedzie juz duze.... chociaz czy jest odpowiedni moment na strate dziecka?
Jakies dziwne przeczucia mnie dopadly...
Pochwalilam sie kolezance i nie wiem czy nie zapeszylam, mimo ze w takie rzeczy nie wierze.
Ech, co ma byc to bedzie. Mam tylko nadzieje, ze jesli niedane nam to dziecko to poronie we wczesnej ciazy, a nie kiedy dziecko bedzie juz duze.... chociaz czy jest odpowiedni moment na strate dziecka?
Malinkaizi
Mama pięciu dziewczynek
aga_cina nawet masz tak nie myślę na pewno wszystko będzie dobrze a,że powiedziałaś koleżance jeśli ci dobrze życzy to nic złego się nie stanie.
Nie przekonuje mnie tylko ta sekretarka ja bym ci nie odpuściła i jednak kazała dzwonić aż ktoś odbierze;pp
Nie przekonuje mnie tylko ta sekretarka ja bym ci nie odpuściła i jednak kazała dzwonić aż ktoś odbierze;pp
reklama
tu w uk automatyczne sekretarki to normalne, zazwyczaj oddzwaniaja. Poczekam do jutra, jak cos bede jeszcze raz dzwonic. W sumie to 5t3d wiec jeszcze mamy czas. Chociaz pecherzyk juz pewnie widac... Ale mam durne mysli. Cos mnie mdlic zaczyna, wiec spoko. w ciazy z Victorem punkt 4 dostawalam mdlosci ;-)
Podziel się: