reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

Malinka, Bibliana- najważniejsze,że się zdecydowałyście. My chodzilismy z mężem na terapię i chwalę sobie. Były to spotkania grupowe.
No tak, dziś mała miesięcznica Nicolki (*)
Bartkowa-o tak, pogoda u nas dzis wyjątkowo zmienna- descz, śnieg, słonce.
Malinka, a czy ty rozmawiałaś o swoich podejrzeniach z Vanesscą, przepaszałaś ją, ze nie wysłuchałać jej jak chciała jechać do Nicolki, że wiesz, że popełniłaś błąd bo każdy popełnia?

reklama
Dla Filipka
[*]

Dla Nicoli
[*]

Dla Amelki
[*]

Dla Szymusia
[*]

i dla Naszych wszystkich Aniołeczków
[*]

ja dziewczyny tez tak sie zastanawiam nad psychologiem, moze powinnam pojsc ale nie chce sluchac glupich tekstow jakie uslyszalam w szpitalu i od "serdecznych" ludzi

Witam was kochane..

jakos ostatnio brak weny do pisania..ale czytam was kochane cały czas...i jestem z wami pamiętajcie o tym:-)

Dla Filipka
[*]
Dla Olguni
[*]
Dla Amelki
[*]
Dla Nikolki
[*]
dla Szymonka
[*]
i dla Wszystkich Naszych małych kochanych Aniołeczków
[*]
[*]
[*]

mamaszymusia ciesze sie ze na usg wyszło wszystko dobrze:tak:

nie jest łatwo sie nie zamartwiac,po tym co sie stało...ale cały czas powtarzam sobie ze Bog nie daje nam ciezaru ktorego nie mozemy uniesc...

Bibianka nasze Aniołki napewno teraz szaleja w niebie.. ale przed impreza całe niebo wysprzatali ( i stad ten snieg):-)

mamaszymusia ja mam niedoczynność tarczycy którą mi wykryto w ciązy... a na usg wyszło że moja tarczyca jest o połowę mniejsza niz u zdrowego człowieka i pewnie stąd ta niedoczynność... dobrze że u ciebie wszystko w porządku :)
monila ja nie wiem czy Bóg daje nam tyle ile jesteśmy w stanie udzwignąć gdyby tak było ludzie nie odbierali by sobie życia z bezsilności... czasami myślę że Bóg jest tylko obserwatorem nie daje i nie zabiera, a wszystko co nas spotyka to zwykły los... wierzę w Boga, ale na świecie dzieją się takie rzeczy... (chwile zwątpienia i głębszych przemyśleń...)
dominika ja ma umówioną wizytę u psychiatry... bardzo się jej boję... a raczej samej rozmowy, nie wierzę ze obca osoba nie mająca pojęcia o tym co znaczy stracić dziecko może mi pomóc...

martwię się o Emy dawno jej nie było...

[*]
[*]
[*]
[*]
[*]

[*]
[*]
[*]
[*]
[*]

[*]
[*]
[*]
[*][*
]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]

[*]
[*]
[*]
[*]

[*]
[*]
[*]
[*]
[*]

[*]
[*]
[*]
[*]
[*]

[*]
[*]
[*]

kochane nie jestem w stanie zapamietać naszych solenizantów ale dla wszystkich moc goracych zyczen! (*)
ja w tym nowy roku jestem jakas szczesliwsza i pelna zycia mam nadzieje ze wszystkim wam udzieli sie moj nastrój zycze wam z calego serca...
jestem prawie w pelni szczesliwa kocham i jestem kochana moj synus jest ze mna caly czas i ze swoim tata... wolala bym zeby byl osobiscie ale skoro los chcial jak chcial to ciesze sie ze moglam byc choc troche z nim a teraz wiem ze pilnuje mnie na kazdym kroku...
dziewczyny glowa do gory zycie jest zbyt krotkie na smutki i nasze aniolki sa szczesliwsze jak myslimy pozytywnie i usmiechamy sie !!!!

reklama
agnieszka rzadko zaglądasz do nas musisz wpadać częsciej żebyśmy mogły się zarazić tym optymizmem :)
gosiulek bardzo slodki ten buziaczek był :) chciałabym żeby Emy zajrzała tu do nas...

Do góry