reklama
Bibiana
Fanka BB :)
dziewczyny śnił mi się grób mojej cioci która zginęła mając 19 lat....sniło mi się że sprowadziliśmy jej ciało na nasz cmentarz, ale ona była małym dzieckiem....i śnił mi się zmarły syn przyjaciólki mojej mamy....ale jej dzieci żyją, a śniło mi się że umarł jako mały chłopiec i miał mały grobek i teraz go powiększali, no bo on juz ma 19 lat....hmmm....jakieś dziwne ostatnio mam sny....
Bartkowa zdolnosci to za dużo powiedziane....
ale czasem boje sie takich snów....od momentu kiedy przyśniło mi się że Filipek zmarł w szpitalu....
Bartkowa zdolnosci to za dużo powiedziane....
ale czasem boje sie takich snów....od momentu kiedy przyśniło mi się że Filipek zmarł w szpitalu....
bibianka to tak jakby ktos tam na górze próbował ci coś przekazać przez sny...
dziewczyny długo o tym myślałam i jest coś czego wam nie mówiłam, ale zanim to zrobię powiedzcie mi czy uwierzyły byście mi gdybym wam powiedziała że Amelka przekazała mi wiadomość...?
dziewczyny długo o tym myślałam i jest coś czego wam nie mówiłam, ale zanim to zrobię powiedzcie mi czy uwierzyły byście mi gdybym wam powiedziała że Amelka przekazała mi wiadomość...?
gosiulek73
mama K&K&A
Bartkowa az mnie ciary przeszły.Oczywiście,przecież nasze dzieci są z nami...
gosiulek73
mama K&K&A
Oglądam na jedynce program.Ma byc chyba też o śmierci,jak się z nią pogodzić.
a więc na wstępie zaznacze że nie mogę napisać jaka była treść wiadomości bo byla to wiadomość tylko dla rodziców, ale opowiem wam jak to bylo...
a więc siostra mojej bratowej mieszka na stałe w angli i była na spotkaniu spirytystycznym 30.11.2011 czylitroszkę ponad dwa tygodnie po śmierci Amelki... poszła tam bo śniła jej się babcia w związku z którą miała wyżuty sumienia bo się z nią nie zdążyła pożegnać przed śmiercią a w śnie babcia ją pocieszała żeby się nie smuciła bo ona wie że ją kocha i o niej myśli. Tak więc wybrała się na ten seans a tam przyszła część mojej rodziny z moją córeczką na rękach i przekazali wiadomość dla mnie i mojego męża , część wiadomości była bezpośrednio od Amelki... strasznie się zpłakałam jak się o tym dowiedziałam... ale w jakiś sposób mi to pomaga bo wiem że ona na nas czeka...
nie mówiłam wam chyba że moja córeczka jest pochowana z mioi dziadziusiem (tatą mojego taty) ta spirytystka powiedziała że właśnie "starszy mężczyzna trzyma ją na rękach" od tamtej pory wiem że mój dziadek się nią opiekuje, codziennie go o to proszę...
a więc siostra mojej bratowej mieszka na stałe w angli i była na spotkaniu spirytystycznym 30.11.2011 czylitroszkę ponad dwa tygodnie po śmierci Amelki... poszła tam bo śniła jej się babcia w związku z którą miała wyżuty sumienia bo się z nią nie zdążyła pożegnać przed śmiercią a w śnie babcia ją pocieszała żeby się nie smuciła bo ona wie że ją kocha i o niej myśli. Tak więc wybrała się na ten seans a tam przyszła część mojej rodziny z moją córeczką na rękach i przekazali wiadomość dla mnie i mojego męża , część wiadomości była bezpośrednio od Amelki... strasznie się zpłakałam jak się o tym dowiedziałam... ale w jakiś sposób mi to pomaga bo wiem że ona na nas czeka...
nie mówiłam wam chyba że moja córeczka jest pochowana z mioi dziadziusiem (tatą mojego taty) ta spirytystka powiedziała że właśnie "starszy mężczyzna trzyma ją na rękach" od tamtej pory wiem że mój dziadek się nią opiekuje, codziennie go o to proszę...
nati87
tęskniąca mama Piotrusia
bartkowa- wow, aż mnie ciary przeszły... Ja w to wierzę, wiem że jest życie po śmieci, że ona jest tylko początkiem czegoś nowego, lepszego. I cieszę się, że Amelka dała Wam znać, że jest z dziadkiem, który się Nią opiekuje.
Mnie i mężowi też się przytrafiło coś, co odczytaliśmy ja jako znak od Piotrusia, wiecie? Mogę Wam napisać jeśli macie ochotę.
Mnie i mężowi też się przytrafiło coś, co odczytaliśmy ja jako znak od Piotrusia, wiecie? Mogę Wam napisać jeśli macie ochotę.
sylwetka74
Ja tez uważam, że Kubuś przekazuje mi znaki od siebie. A co do ewentualnego mojego zafasolkowania to mam jakieś przeświadczenie, że tym razem będzie dziewczynka. Zresztą kiedyś cyganka mi powiedziała, że będe miała dwóch synów i córke.
reklama
mamaszymusia2
Oj,przepraszam, Dasia dla Olguni (*) i Monila dla Karolka (*)
Bibiana ja tez nie, bo mam już dwójkę chłopców... Wyśnij mnie, plissssssss
Nati i Barkowa -ja dostałam na 5 miesięcznice wiadomość od Szymusia. Tak w skrócie- podczas absorbującej rozmowy telefonicznej narysowałam na kartce serce i napisałam "ja jestem z Wami". dopiero pod koniec pracy, jak sprzątałam biurko zauważyłam moje mazaje i wierzę, że to od mojego Synia.....
Nati -pisz koniecznie.
A to może da nam większą nadzieję, ze nasze Maluchy się kontaktują z nami:
http://www.dlaczego.org.pl/forum/view.php?bn=nowe_wiara&key=1305228312
Bibiana ja tez nie, bo mam już dwójkę chłopców... Wyśnij mnie, plissssssss
Nati i Barkowa -ja dostałam na 5 miesięcznice wiadomość od Szymusia. Tak w skrócie- podczas absorbującej rozmowy telefonicznej narysowałam na kartce serce i napisałam "ja jestem z Wami". dopiero pod koniec pracy, jak sprzątałam biurko zauważyłam moje mazaje i wierzę, że to od mojego Synia.....
Nati -pisz koniecznie.
A to może da nam większą nadzieję, ze nasze Maluchy się kontaktują z nami:
http://www.dlaczego.org.pl/forum/view.php?bn=nowe_wiara&key=1305228312
Ostatnia edycja:
Podziel się: