reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

Hej dziewczyny!

Cieszę się, że u Was dobrze!
Coś mało osób się ostatnio udziela tutaj ...
Hoppp hoppp!!!

Synu mójjjjj najdroższy, dziękuję Ci za udaną wizytę:))
Mój maluchu, najukochańszy!!!!

indeks.jpg

Kolorowe światełka dla Was Aniołeczki
[*]

Załączniki

• indeks.jpg
    indeks.jpg
    3,7 KB · Wyświetleń: 222
reklama
(*) Filipku
(*) Kubusiu

mnóstwo światełek na Wasze anielskie święto....poszaleliście chyba troszke, bo u cioci całą noc pieski wyły, jak nigdy..

(*) Wojtusiu
(*) Aniołkowa Bando

jestesmy, cisza rzeczywiscie na forum, ale jestesmy...Pietrucha jak na wizycie, po opisie widze, ze udana :-) opowiadaj...
ja leze, leze i szukam zajecia na lezaco, a to oznacza nowe robotki dla mojego męża :-)

Hej dziewczynki!!

Więc ja już po wizytach. Byłam i u ginekologa i u genetyka..
Po histeroskopii - Wszystko ładnie i pięknie w środku
wink2.gif.pagespeed.ce.fmosKM3Vqe.gif
!
Problemy są dwa - główne. Jeden to mutacja z trombofilii - czyli heterozygota AC w mutacji A1298c w genie MTHFR, a drugi podwyższony androstendion.

I tak w wielkim skrócie, muszę brać dużo wyższe dawki kwasu foliowego - czyli łykam 15, do tego witaminy B12 i B6.
Na stymulację owu dostałam Clo, od 2 do 6 dc, po 1 tabletce. od 7dc estrofem mite do 15 dc..
No i beta będzie pozytywna, od razu clexane.
Jeszcze mam brać siofor 850 na ten androstrendion i schudnąć 5kg :) co mnie najbardziej martwi, jak ja to zrobię ;))

I jeszcze jedno - jestem mega zadowolona ze swojej nowej lekarki!!!! Ma plan dla mnie przygotowany, wie co robić - wszystko mi tłumaczy... Nie strzela... tylko jest pewna. No superrr!!!
Jak macie czas - wejdźcie proszę na stronkę Kobiety Medycyny 2014
Kliknijcie głosuję przy nazwisku Violetta Skrzypulec - Plinta ... Kocham tą Panią
wink2.gif.pagespeed.ce.fmosKM3Vqe.gif

Więc .. Przytulanie zaczynam w marcu ;) nananananananana!!!!:)))) i bardzo bardzo mnie to cieszy:)
Staś był przy mnie i załatwił tam u góry co i jak ;)) więc mam nadzieję, że tym razem będzie już wszystko dobrze:))

Napiszcie co u WAS!!!!!

buziaki dziewczyny dla Was i Waszych maluchów, i w Wasze brzuszki ;)
Jakieś staraczki tu są?!

Pietrucha ojj znajome mi nazwisko teojej lekarki .. czy ona czasem nie przyjmuje w MIkołowie ??? raz jak lezałąm w szpitalu w tej ciaży to on niej włąsnie tam słysząłam od jednej dziewczyny :-D

Stas czuwa, pani doktor rzeczywiscie wyjatkowa!! Jestem pod wrazeniem jak wszystko dokladnie zaplanowala, przekazala... trzymamy kciuki &&&&&

a ja leze...ciezko mi, ze do Wojtka nie moge pojechac..tyle czasu juz nie bylam, ostatni raz w styczniu...tatus kezdzi i pali swiatelka, ale Wy mnie zrozumiecie, sama bym chciala....ale wiem, ze Wojtus nie jest zly i poczeka, bedziemy z maluszkiem jezdzic i palic swiatelka, sadzic kwiatki...musimy wytrzymac do lipca...czas leci, dla mnie troszke wolno...ale wierze, ze nam sie uda, jeszcze 4,5 miesiaca i jak na to patrze to sie boje, bo duzo czasu jeszcze potrzebujemy, ale caly czas ufam, ze go dostaniemy...
wizyte u gina mam za 2 tyg., te wizyty mnie upokajaja, ale od 20 tc juz bede miala najdalej co 2 tyg...inaczej bede siebardziej stresowac, a miedzy 20, a 25 co 1,5 tyg. tak sobie wymyslilam
(*) Wojtulku
(*) Aniolki

Pietrucha no wąłsnie mowiła o niej w samych superlatywach .... ze jest bardzo dobra w zachodzeniu w ciaze :-D ze raptem nie mozliwe staje sie mozliwe ;-) wiec kochana zycze powodzenia i pamietaj dobre nastawienie robi bardzo duzo :-)
Wiolus kochana ja jak lezałam tez strasznie teskniłam za odwiedzinami u Karolka i wnerwiał mnie jak przychodziła tesciowa i mowiła ze u niego była .. byłam wtedy normlanie zazdrosna ze ona moze a ja nie ... ale wiedziałam ze robie to dla fasolki ktora teraz jest Oliś :-) kochana dasz rade !!!! przetrzymasz ten czas a poznije bedziesz odwiedzac Wojtusia codziennie z jego małym rodzeństwem :-D

Syneczku(*)Aniołeczki(*)

tej mysli sie trzymam :-)
ostatnio mam gorsze dni, nerwy na wszystkich i wszystko :-(
mam nadzieje, ze przejdzie...
brzusio po wizycie na ip sie uspokoil, tylko jak chwilke posiedze to ciagnie, wiec leze...

(*) Wojtulku
(*) Aniolki

reklama
Do góry