reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

Kochane dziekujemy bardzo za kciuki i za gratulacje :tak: czujemy sie dobrze od 2 dni jestesmy w domku i poznajemy sie wzajemnie ;-) Oliś jest cudowny :tak:

Karolku syneczku kochany (*) Aniołkowa bando (*) dziekujemy za opieke nad nami .... czuwajcie dalej ;-)

Bibianka cudowne chłopaki :tak:buziaki dla nich :* :*

reklama
hej , dziewczyny , Monilka gratulacje , teraz rozkoszuj sie krzykiem Olisia:) ja czesto mowie do Zuzi, " ale pieknie placzesz hihi:)"
za wszystkie dwupaki &&& mocne mocne:) bedzie zdrowie , bedzie wszystko:)
za starajace sie ogromne &&& nie tracic nadzieji :)

Ja piszę krótkie pozdrowienia ze szpitala . Szew już założony, jutro do domu. I oby do lipca.
(*)Wojtusiu
(*)Aniolkowa Bando
Dziękuję za opiekę i proszę o jeszcze!!!

Super Wiolu, że już masz za sobą!
Ja dzisiaj również w szpitalu byłam, miałam robioną histeroskopię... Za 3 dni wyniki...

Syneczku Mój Najukochańszy
[*] Dzieci moje!
[*]
[*]
[*] Kochammm i tęsknię każdego dnia...
Aniołkowa Bando
[*]

Alexia super ze czujecie sie dobrze :-) blizna po cc ci doskwiera ??? wstaw nam tutaj zdjecie brzuszka :happy2: juz coraz blizej :sorry2:

Syneczku kochany tak bardzo tęsknie :-( (*) kocham CIe aniołeczku :*

Alexia &&& ale leci, 30 tc...

(*) Wojtulku...mamusia w lipcu pobiegnie do Ciebie, a moze lekarz pozwoli wczesniej..dlatego tutaj swieczke zapalam, a w Twoim domku tatus (*) Aniolkowa Bando

Oj widzę że się dzieje
u nas ok szew trzyma ... i to najważniejsze ale za to na wizycie moje ciśnienie zwariowało i teraz muszę się monitorować cztery razy dziennie poza tym ok

Pozdrawiamy

reklama
Filipku , Kubusiu (*)(*)

images

Syneczku kochany (*)
Aniołeczki (*)

Do góry