reklama
moolsza
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny
U nas niemiłosierny upał,mieliśmy jechać do Polańczyka w Bieszczady ale nigdzie nie ma miejsc - tak odsapnąć na cztery dni...przyda nam się taka separacja krótka od domu-dłużej nie możemy pozwolić sobie bo te nasze kochane finanse kuleją strasznie.
Mika tez pomodlę się w intecji Zbyszka trzymam kciuki za niegpo wiem co to choroba bliska osoba umarła na nią...
Dziewczyny przytulam Was aby doły i chandry omijały dużym łukiem
Monila nawet nie wiesz jak się cieszę razem z Tobą będzie dobrze-musi
Syneczku(*) ty wiesz...
Aniołeczki(*)(*)(*)
U nas niemiłosierny upał,mieliśmy jechać do Polańczyka w Bieszczady ale nigdzie nie ma miejsc - tak odsapnąć na cztery dni...przyda nam się taka separacja krótka od domu-dłużej nie możemy pozwolić sobie bo te nasze kochane finanse kuleją strasznie.
Mika tez pomodlę się w intecji Zbyszka trzymam kciuki za niegpo wiem co to choroba bliska osoba umarła na nią...
Dziewczyny przytulam Was aby doły i chandry omijały dużym łukiem
Monila nawet nie wiesz jak się cieszę razem z Tobą będzie dobrze-musi
Syneczku(*) ty wiesz...
Aniołeczki(*)(*)(*)
P
_pietrucha_
Gość
Cześć dziewczyny!
Czytam codziennie co u Was..widze,ze dolki lapiecie jak i ja...
Aniolki na nas patrza,wiec musimy byc dzielne:*
Mika- pomodle sie za zdrowko dla Zbyszka..zycze Wam rowniez duzo sil!
Widzialam,ze bylo o okresie..wczoraj dostalam pierwszy okres po porodzie..dzis boli brzuch jak cholera,a serce peka...niech to...
Kwiatki pewnie i u Was na cmentarzu padaja z ciepla..u Stasia woda sie az zagotowala...ale przynajmniej wiemy,ze jest LATO!
Duzo usmiechu Wam zycze:*
Światełka dla Was Aniołeczki [*]
Światełka dla Ciebie Stasieńku [*] [*] [*]
Czytam codziennie co u Was..widze,ze dolki lapiecie jak i ja...
Aniolki na nas patrza,wiec musimy byc dzielne:*
Mika- pomodle sie za zdrowko dla Zbyszka..zycze Wam rowniez duzo sil!
Widzialam,ze bylo o okresie..wczoraj dostalam pierwszy okres po porodzie..dzis boli brzuch jak cholera,a serce peka...niech to...
Kwiatki pewnie i u Was na cmentarzu padaja z ciepla..u Stasia woda sie az zagotowala...ale przynajmniej wiemy,ze jest LATO!
Duzo usmiechu Wam zycze:*
Światełka dla Was Aniołeczki [*]
Światełka dla Ciebie Stasieńku [*] [*] [*]
eska13
kurcze chyba wczoraj był jakiś zły dzień ja też ryczałam..........
dziś rano teścior na minusie także niestety nic z tego w tym miesiącu a jedyna uwaga taka, że chyba nadaję się na leczenie psychiatryczne z tymi wszelkimi objawami i urojeniami
dziś rano teścior na minusie także niestety nic z tego w tym miesiącu a jedyna uwaga taka, że chyba nadaję się na leczenie psychiatryczne z tymi wszelkimi objawami i urojeniami
Ostatnia edycja:
P
_pietrucha_
Gość
Kindzi- niestety,czasami brakuje sił -ale trzeba ich szukac,dac rade!
Mika- jest taka sama@... Nie ma zadnych skrzepow albo innych,pierwszy dzien to taki sluz z krwia,a dzis..zalewa mnie... Pewnie niebawem i TY dostaniesz:*
Eska-oby dzisiejszy dzien byl juz dla Nas lepszy!
Buziaki dziewczynki:*
Mika- jest taka sama@... Nie ma zadnych skrzepow albo innych,pierwszy dzien to taki sluz z krwia,a dzis..zalewa mnie... Pewnie niebawem i TY dostaniesz:*
Eska-oby dzisiejszy dzien byl juz dla Nas lepszy!
Buziaki dziewczynki:*
moolsza
Cześć dziewczyny
Ja mam dwoje cudownych,kochanych dzieci a reszta ciągle do bani, w domu nie mam czasem zycia przez moja mamę daje tak popalić nam a przez to moje relacje z moim m. są różne. Marzy mi się aby zamieszkać sama z moim mężem i z dziecmi i mam nadzieje że wtedy będę zyła pełną parą bo teraz mi się po prostu nie chce,bo tyle przykrych rzeczy usłyszałam od mamy że nawet niektóre w głowie mi się nie mieszczą
Dziewczyny prawdopodobnie jutro wyjedziemy wiec odezwę się na drugi tydzień.
Zyczę poprawy humorków oby u nas w końcu zagościł prawdziwy uśmiech !!!
Pozdrawiam Was mocno i tulę zafasalkowanym dużo spokoju i buziaczki dla dzieciaczków.
Aniołeczki(*)
Ja mam dwoje cudownych,kochanych dzieci a reszta ciągle do bani, w domu nie mam czasem zycia przez moja mamę daje tak popalić nam a przez to moje relacje z moim m. są różne. Marzy mi się aby zamieszkać sama z moim mężem i z dziecmi i mam nadzieje że wtedy będę zyła pełną parą bo teraz mi się po prostu nie chce,bo tyle przykrych rzeczy usłyszałam od mamy że nawet niektóre w głowie mi się nie mieszczą
Dziewczyny prawdopodobnie jutro wyjedziemy wiec odezwę się na drugi tydzień.
Zyczę poprawy humorków oby u nas w końcu zagościł prawdziwy uśmiech !!!
Pozdrawiam Was mocno i tulę zafasalkowanym dużo spokoju i buziaczki dla dzieciaczków.
Aniołeczki(*)
reklama
Zamieszczam tę informację gdzie się da i Wy też informujcie o tym koleżanki, krewne. Niech każda kobieta wie do czego ma prawo (gdybym sama wiedziała ):
Prawa matek nienarodzonych dzieci - Polska i Świat
Prawa matek nienarodzonych dzieci - Polska i Świat
Podziel się: