reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

reklama
wydaje mi sie, ze Twoja propozycja powinna zostać dobrze odebrana, w końcu chcesz pomóc, a ona biorąc adres do niczego sie nie zobowiazuje...ważne jest to, zeby wiedziała, ze jeśli nie teraz to moze kiedyś, jak będzie potrzebowała moze odwiedzić miejsce, gdzie każdy ja zrozumie...

To trzymamy kciuki, koniec już blisko!!!

Dzisiaj mija pięć miesiecy od odejścia Wojtusia...Pięć miesiecy, a jakby wczoraj...
Niby długo, a jednak krótko...
(*) Wojtulku mój....Tęsknimy!!! Kochamy!!! Pamiętamy!!!

(*) Aniołki

ja jeszcze nic nie kupiłam...Ostatnio u Wojtusia posadziłam nowe kwiatki i kwitną jeszcze mocno, wiec nie będę zmieniać. Znicze też kupiłam nowe i chociaż bym chciała, to już nie mam gdzie dostawiać....Pojadę do niego, zapalę mu wszystkie światełka. Do tego przyjeżdża rodzinka, też chcą pojechać na cmentarz, więc zniczy będzie miał sporo...a mamusia mu później wszystko powymienia...
muszę sie pilnować z tym, bo jakbym mogła, to co tydzień bym zmieniała...ale te serduszka, które kupiłam tak mi sie podobają, że pokusą na chwilę opanowałam...

WItam

u nas dzis słonko wyszło i jetsem przekonana ze to sprawka mojego syneczka bo od paru dni u nas padało i prosiłam go o to zeby przestało bo chciałąbym uprzatnac mu na grobku , no i o dziwo dzis mam wolne i od rana słonko ;-) jutro 2 urodzinki Karolka....

przepraszam ale jakos rozkojarzojna jestem ...

Syneczku(*)
Aniołeczki(*)

reklama
elmo+tort.jpg

Karolku- ciocia znalazła torcik i sie oprzeć nie mogła!!!
Dziś są Twoje urodzinki---pilnuj, aby mama nie miała kwaśnej minki!!!
Niech Ci w Aniołkowe skrzydełka rosną, abyś mógł cały czas mamusi towarzyszyć!!!
Nie imprezujcie dzisiaj za mocno, aby burzy nie było :-)
Monilo- przytulam mocno!!! Mnóstwo światełek dla Karolka (*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)

Do góry