Nie wiem, może ja za bardzo osobiście to odebrałam, wiadomo dlaczego, ale mówię Ci Wiola, tak się wściekłam, że aż mi łzy poleciały. Co za palant z tego gościa! Jak można tak się bawić uczuciami innych, on sobie nawet nie zdawał sprawy, że ktoś na sali mógł się poczuć dotknięty!
reklama
wiola20121119
Fanka BB :)
Ja też bym to tak odebrała, zwłaszcza, ze jestem mamą wczesniaka, który wazył 600 gram. I jedyne do czego nie mam wątpliwosci to to, że poród przedwczesny nie nastapił z powodu złego odżywiania i nie posiadania cudownych garnkow. Moje są całkiem niezłe, pwnie kosztują dużo mniej niż te proponowane, ale takie porównania sa nie na miejscu. Poza tym jak widzi młode kobiety na sali to powinien się pilnować z takimi stwierdzeniami. Poza tym nawet odważę sie stwierdzic, ze pewnie nie miał dziecka wcześniaka, bo gdyby sam to przeżył top tak lekko by tego nie opowiadał, zwłaszcza stawiajac za argument leczenie. Poza tym chłopiec miałby teraz około 20 lat jak dobrze liczę...20 lat temu nie mieli jeszcze sprzętu do ratowania takich maluchów :-(
sylwetka74
Najgorsze jest to że taki namolny sprzedawca zrobi wszystko żeby sprzedać produkt i zgarnąc prowizję. A tak naprawdę produkty podobnej jakości można kupić za 1/3 ceny.
moja siostra tez uwaza, ze wcale nie ma takiego dziecka, tylko to byla sciema na potrzeby sprzedazy. ale mnie sie to w glowie nie miesci, do jakich niby argumentow sie szmaciarze posuwaja! to naprawde nie jest w porzadku.
wiola20121119
A gdzie sie podziała zwykła ludzka życzliwość i uczciwość...ostatnio wydaje mi sie, ze wszyscy o niej zapominają i dbają tylko o swój własny tyłek i nie widzą nic więcej poza czubkiem własnego nosa...
sylwetka74
Mój szwagier kiedyś zajmował się tego rodzaju sprzedażą i po prostu wymiękł bo właśnie na szkoleniach uczą jak za wszelką cenę zdobyć i zatrzymać klienta.
wiola20121119
i to jest najgorsze...przecież z drugiej strony są zwykli ludzie, którzy w ten sposób zarabiają na życie...Ale można zarabiać, namawiać, a przy okazji zachować chociaż pozory przyzwoitosci...
agnieszka012389
dziewczyny czy to możliwe że jak poruszam palcem pępek to czuje takie ,,zaczepianie ,, od srodka... czy mozliwe ze to mala sie ze mna droczy?????
dodam ze to moze byc ok 14 tydzien bo wedlug wielkosci dzidzi to ciaza jest starsza
dodam ze to moze byc ok 14 tydzien bo wedlug wielkosci dzidzi to ciaza jest starsza
M
Margomari
Gość
Cześć dziewczyny, Kindzi to jest jakaś masakra jak niektórzy ludzie się zachowują żeby trochę zarobić. Przeczytałam Twoją notkę i nie mogłam uwierzyć. Ale są tacy co dla pieniędzy zrobią wszystko nie licząc się z uczuciami innych.. Aga ja tak miałam ale dopiero ok 20 tyg. Wtedy moja mała zaczepiała mnie na całego. Dziewczyny a ja mam znowu doła. Pokłóciłam się z moją mamą. Ona, ojciec i moje rodzeństwo zachowują się tak jakbym nigdy nie była w ciąży, nie urodziła, nie miała dziecka. Dziecko zmarło, był pogrzeb i na tym koniec, nie ma tematu. Powinnam żyć dalej, przestać płakać, zapomnieć a najlepiej urodzić jak najszybciej kolejne.... Przecież to dopiero 4 miesiące od jej śmierci... no i jak ja mam zapomnieć moje dziecko? Mam tego dosyć
reklama
sylwetka74
Margo Twoi bliscy wychodzą z założenia, że jak nie będą mówić o Ali to będziesz mniej cierpieć. Najgorsze jest że to co przeżywa matka po śmierci dziecka zrozumie tylko inna matka, która przeszła to samo. A może zaptaj się swojej mamy czy jakby straciła w tej chwili któreś ze swoich dzieci, czy po 4 miesiącach by zapomniała? Niech sobie wyobrazi siebie w Twojej sytuacji... Drastyczne, ale może da jej to do myslenia
Podziel się: