reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

Dasiu bardzo ważny jest fakt,że bierzesz pod uwagę kolejnego dzidziusia. A autosugestia..czy ja wiem,ta pozytywna jak najbardziej,ta negatywna-w żadnym wypadku.

reklama
agnieszka012389 najgorsze jest jak inne dzieci nam przypominają nasze[(

dziuraWskarpecie chciałybyśmy już nie witać kolejnej mamy ale jak już tak się dzieje na tym świecie to musimy trzymać się razem. Sny potrafią uleczyć w pewnym stopniu zależy jakie do dziś jak przypomnę sobie sen męża Emy to mi ciarki przechodzą taki piękny sen .

dasia82 kochana to nie tak z tą autosugestią myśle,że tylko podświadomie czujemy,że coś się wydaży ja pod koniec ciąży czułam ogromny strach ale myślałam,że to przez to,że mała była ułożona poprzecznie bałam się cc . Myślę,że ciężko ci będzie uniknąć brania dziecci na ręce ale w takim razie życzę ci jak najszybszego zajścia ,żebyś mogła nie za długo czekać na przytulenie malenstwa.

Dziewczyny wszystkie jesteście takie ładniutkie wyobrażam sobie jak ładne są wasze aniołki- niektóre widziałam i wiem co mówię ale już wiem ,że te malenkie których zdjęć nie widziałam muszą być równie śliczne. Na zdjęciach większość jest taka szczęśliwa czemu musimy mieć wiecznie oczy pełne łez;(

hej dziewczyny ja zaraz na uczelnie ide, dzisiaj az do 19:(

wczoraj jakos dalam rade a to bardziej za spraawa meza...powiedzial zebym wypila piwo (troche poszantazowal) i je wypilam, oczywiscie poszlam zaraz spac i wstalam wlasnie, teraz mysle ze zrobil to specjalnie zebym zasnela i byla spokojna

dominikaknika- a jakoś jestem dziś spokojna... czuję przeszywający mnie dziś wewnętrzny spokój. Niby od wczoraj "świętujemy" urodzinki Szymusia, ale dziś mam nadzieję, że wyjątkowo się jednoczymy.

Moje Kochanie, dla Ciebie (*)
.

Iwonko, dla Szymusia urodzinowe światełko do Nieba i życzonka urodzinowe
[*]. Ta data jest mi po części bliska, dziś jest również rocznica śmierci mojego chrzestnego, zmarł w tym samym roku co Piotruś, 9 dni przed Nim... Ja również jestem dziś z Wami, wiem po sobie, że pierwsze urodzinki w Niebie są dla nas rodziców "magiczne"... Trzymaj się Kochana!

Miłego dnia Dziewczyny, dzięki za zaproszenia. Miło zobaczyć jak wyglądacie :) No i Malinka masz rację, wszystkie dziewczyny to bardzo ładne kobietki:)

Pozdrawiam!

reklama
Sylwia ale się zryczałam jak zoabczyłam Riada i filmik na Twoim profilu na nk...On ratował Karolka...na tym oddziale.Moje maleństwo tam zyło i stamtąd odeszło...

Do góry