reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

reklama
szymuniu dla ciebie urodzinowe światełko
[*]

bartkowa dla Amelki na miesięcznice
[*]

witam was kochane....

czoraj mielismy jechac na łyzwy...ale wpadli nieoczekiwanie znajomi...i nici z wypadu...włąsnie wrociłam z pracy...

Malinka kochana ja tez najchetniej bym nie uboerała choinki(pewnie jak wszystkie my tutaj) i nie obchodziła swiat ...ale robie to dla KArolka przeciez on z nieba patrzy na nas...mysle ze KArolke bardzo sie ucieszy jak ubierzemy choinke..i przyjdziemy podzielic sie z nim opłatkiem w wigilije..a ty kochana musisz byc silna dla twoich slicznych coreczek:-)

Szymusiu
[*]
Amelko
[*]

mamusiuszymusia, bartkowa dla Was siły w tym dniu!

Tak, tak wszyscy w koło cieszą się na święta, choinkę, prezenty. A ja zrobiłabym wszystko by tych świąt nie było!A jak pomyślę jeszcze o tych wszystkich życzliwych, którzy będą mnie namawiać na świętowanie , bo to będzie dla mnie lepsze, to mnie szlag trafia...

mezus w piatek zamowił mi bombke na choinke z imieniem Karolka...oczywoscie tesciowa jak usłyszłąa to tez taka chciała..wiec i jej zamowilismy..o dokładnie takie... SZKLANA BOMBKA bombki 10cm z IMIENIEM, DEDYKACJĄ (1986630894) - Aukcje internetowe Allegro

sobie zamowiłam niebieskla a tesciowej zółtą... wiem ze KArolke bedzie z nami..bo on cały czas jest z nami:-) choinke bedziemy ubioerac w piatek...bo akurat mam dzien wolnego..

ehh cos mnie beirze..:-( juz po powrocie z pracy zle sie czułam, potem troszku sie zdrzemnełam i teraz mam dreszcze i katar..ogolnie sie zle czuje:-( juz tabletki wziełam i pije herbatke z miodem i cytrynka...jejciu jak dobrze ze sa laptopy,moge lezezc pod ciepła kolderka i byc na bierzaco z wami:-)

Kochane e-Ciocie z całego mego obolałego serducha dziękuję Wam za zyczenia dla mojego Synia.
Mam nadzieje, że nasze wszystkie Maluchy dobrze się dziś bawiły u Szymusia na urodzinkach.

Dla Amelki- raz jeszcze (*).

Malinka- za to, ze byłaś- wielkie dziekuję!!!

reklama
Do góry