reklama
sylwetka74
Fanka BB :)
Mów szybko z czym te pierogi, albo nie mów tylko pakuj w maila i przysyłaj mi kilka... Uwielbiam pierogi
wiola20121119
ja też jestem,
z mezem wczoraj sie pokłóciłam, chyba sie zmówiłyśmy :-)
ale juz dzisiaj ok
Sylwuś zdjecie w krótkich włosach też poproszę :-)
z mezem wczoraj sie pokłóciłam, chyba sie zmówiłyśmy :-)
ale juz dzisiaj ok
Sylwuś zdjecie w krótkich włosach też poproszę :-)
sylwetka74
starego w krótkich to nie mam, ale jak tylko się obetnę to sie pochwalę :-)
wiola20121119
to czekamy
ja zaraz jakieś fotki zrobię, to je później wkleję
w ogródku działałam, doła jakoś opanowałam
Sylwus miałaś racje, jak ludzie stracą jakiegos członka rodziny meża, siostrę, rodziców to cała reszta daje im czas na żałobę, a nam aniołkowym mamom każe sie pozbierać, wziaść w garść itd.
w czwartek usłyszałam pytanie: "jak tam, pozbierałaś sie? Zapomniałaś już?"
szlag mnie trafił...jak mam zapomnieć o swoim dziecku? o czym? jak go tuliłam, głaskałam, jak siedziałam godzinami przy nim, a w głowie tysiąc myśli, aby było dobrze, aby sie ułożyło, damy radę...o miłosci do maleństwa, ktore odeszło zbyt wcześnie?
słów mi brak, ale wiem,, ze to nie pierwszy i nie ostatni raz, zaczynam sie przyzwyczajać do pytać i mam juz gotowe odpowiedzi...ale wkurzają tak samo za każdym razem gdy je słyszę
dorka jak mnie pytają ile mam dzieci mówię, ze trójkę...a później w jednym zdaniu tłumaczę...dwójke na ziemi i jedno w niebie...
ja zaraz jakieś fotki zrobię, to je później wkleję
w ogródku działałam, doła jakoś opanowałam
Sylwus miałaś racje, jak ludzie stracą jakiegos członka rodziny meża, siostrę, rodziców to cała reszta daje im czas na żałobę, a nam aniołkowym mamom każe sie pozbierać, wziaść w garść itd.
w czwartek usłyszałam pytanie: "jak tam, pozbierałaś sie? Zapomniałaś już?"
szlag mnie trafił...jak mam zapomnieć o swoim dziecku? o czym? jak go tuliłam, głaskałam, jak siedziałam godzinami przy nim, a w głowie tysiąc myśli, aby było dobrze, aby sie ułożyło, damy radę...o miłosci do maleństwa, ktore odeszło zbyt wcześnie?
słów mi brak, ale wiem,, ze to nie pierwszy i nie ostatni raz, zaczynam sie przyzwyczajać do pytać i mam juz gotowe odpowiedzi...ale wkurzają tak samo za każdym razem gdy je słyszę
dorka jak mnie pytają ile mam dzieci mówię, ze trójkę...a później w jednym zdaniu tłumaczę...dwójke na ziemi i jedno w niebie...
sylwetka74
Ja też mówię, że mam dwóch synów, jednego tutaj a drugiego w niebie. No bo przecież tak jest. I szczerze mówiąc przestała już mnie denerwować konsternacja rozmówców. Jeśli ktoś ma problem z liczbą moich dzieci to już nie moja sprawa
wiola20121119
dokładnie Sylwetko, ja też wyszłam z takiego założenia
a ja właśnie usiłuję sie w coś ubrać
idziemy na 30 urodziny meża brata, będzie kameralnie w domu, sama rodzina i nie mam co na siebie włożyć
a ja właśnie usiłuję sie w coś ubrać
idziemy na 30 urodziny meża brata, będzie kameralnie w domu, sama rodzina i nie mam co na siebie włożyć
sylwetka74
Wiola ja jeszcze nie spotkałam kobiety, która ma co na siebie włożyć :-) to nasz odwieczny problem :-)
wiola20121119
czas mi sie kończy...wiem muszę sie na coś zdecydować...
przy okazji po raz kolejny odkryłam, ze mam 10 skarpetek bez pary :-( oczywiscie męskich :-)
juz chciałam kupić dla każdego w jednym kolorze czarne, szare i granatowe, ale nie ma gładkich...więc dalej gram w grę dobieranie
udało sie
jak kobieta poszuka to znajdzie w szafie coś, co sie nadaje...
a ja odkryłam moją starą tunikę, którą upchnęłam na końcu szafy...w sam raz na dzisiaj
i od razu humor lepszy ;-)
przy okazji po raz kolejny odkryłam, ze mam 10 skarpetek bez pary :-( oczywiscie męskich :-)
juz chciałam kupić dla każdego w jednym kolorze czarne, szare i granatowe, ale nie ma gładkich...więc dalej gram w grę dobieranie
udało sie
jak kobieta poszuka to znajdzie w szafie coś, co sie nadaje...
a ja odkryłam moją starą tunikę, którą upchnęłam na końcu szafy...w sam raz na dzisiaj
i od razu humor lepszy ;-)
Ostatnia edycja:
reklama
Podziel się: