reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

Witam kochane :*
bardzo dziekuje za zyczenia te napisane tutaj i na fb :-):-) mam nadzieje ze to najwazniejsze zyczenie sie spełni juz nie bawem :tak:

kojotku nie martw sie ebdzie dobrze , trzymamy kciuki &&&&

miałam dzis nie zapowiedzianych gosci , tak wiec poszukiwania sukienki na weselicho zostały na jutro i jak jutro czegos nie kupie to juz nie dam rady , bo od srody do pracy ;-)

Karolku syneczku (*)
Aniołeczki(*)

reklama
Witam sie z rana z kawusia i mega nie wyspana ;-)

zaraz musze sie szykowac bo po 9 jeziemy na miasta , mam nadzieje ze dzis kupie wkoncu jakas sukienke i cała reszte :-p

Miłego dnia dziewczyny :*

Karolku syneczku (*)
Aniołeczki(*)

Monia trzymam kciuki za sukienkę, obyś znalazła coś, z czego będziesz zadowolona!!! Najserdeczniejsze życzenia- a najbardziej życzę...wiesz czego :-)

Kindzi- jeść regularnie trzeba!!! ja przez takie jedzenie do wrzodów sie doprowadziłam...ale wyciągnełam wnioski i juz staram sie jesc regularnie

Kojotku- mam nadzieję, ze to tylko guzki, ściągną z nich wodę i szybciutko Cię wypuszczą!!!Trzymam kciuki i wierzę, ze będzie dobrze!!!

Margomari- nowy kraj, nowe wyzwania...na pewno wszystko sie poukłada. Mam nadzieję, ze znalazłaś swoje miejsce na ziemi

Wiem, Wiola, wiem, ale nie mam czasu :) tzn. nie zawsze, a teraz to w ogóle z tego wkurzenia, zamiast śniadania mam kawę i papierosa :/ muszę coś z tym zrobić :)

Witam kochane:)
Ja juz w domku(w koncu) teraz tylko pozostaje do czwartku czekac na wyniki...nic mi sie dzis niechce ale pojade pozniej do Kacperka taka piekna pogoda troszke mu posprzatam a pozniej zaczne planowac moja podroz bo niechce tym razem nniczego pominac i zwiedzic wszystko co sie da:)
Kacperku(*)
Aniolki(*)

reklama
Tak jest Wiola, już mam takie plany, a jak wyjdzie to zobaczymy :D pewnie jak zawsze... :)

Mamo Natalki podziwiam :D ja pamiętam jak zapieprzałam w truskawkach u mojej mamy na ogrodzie to mnie słabość ogarnia :) ja jestem za leniwa ;)

Do góry