reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

Czesc dziewczyny. Dawno mnie tutaj nie bylo. Sylwetka, Wiola w koncu sie pokazalyscie, ladne z Was kobitki. Bishopka witaj wsrod nas ponownie. Mam nadzieje ze u ciebie i Hani wszystko ok. A mnie tak smutno dzisiaj jakos. Sloneczko swieci wiec wybiore sie do mojej malutkiej na cmentarz. Sylwetko, Mamo Natalki ladne pomniczki maja wasze dzieciaczki. Na grobie u mojej malej jeszcze nic nie ma a bedzie tylko stojaca plyta, kamien - taki tu zwyczaj. Elomelo dla Twojego syneczka (*)

reklama
Witam dziewczyny :) Nie mam co robic czekajac na odwiedziny rodziny(z czego akurat najmniej sie ciesze) i mecze sie z chorobskiem,juz kilka zabiegow za mna teraz ciepla herbatka i kocyk i ksiazka w reku :)

A dziękuję Sylwetko.. Aż się cała zarumieniłam i nie wiem czy to po Twoim komplemencie czy po "szarlotce" którą właśnie popijam :) Mamo Natalki ładny piesek - owczarek niemiecki moja ukochana rasa. Ja mam długowłosego ale że nie mam warunków na pieska u siebie przebywa on u moich rodziców gdzie ma wielki ogród i masę miejsca na zabawę :)

Witam z kawką.

Kurde strasznie niewyspana jestem, zasnąć wczoraj nie mogłam i jakiś gorszy dzień mnie dopadł, wieczorem skuliłam się pod kołdrą i wylałam wczoraj potok łez za chłopcami. Tak za nimi tęsknię... Dziś troszkę lepiej.

Kochane pomóżcie!!!!! Nie wiem jak rozwiązać sprawę okien w domu - zamontowaliśmy rolety w kasetce i zastanawiam się czy tak to zostawić czy powiesić jeszcze do tego jakąś firankę. Podpowiedzcie jak wy zagospodarowałyście przestrzeń w oknach i wokół nich :)

Chłopcy (*)(*)(*)
Aniołkowa bando (*)(*)(*)

Miłej niedzieli kobietki!

reklama
Sylwetka ja też za typowymi firankami nie przepadam, a jeszcze jak są jakieś podwójne i ozdobne to już w ogóle bleeee, te moje makarony są jasne i delikatne, bez nich jakoś łyso było :)
Piękne słoneczko u mnie :)

Do góry