reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

Kasiu my mamy bardzo prosty, można powiedzieć zwyczajny z beżowego kamienia. na fotkach koloru bardzo nie widać bo tel przedpotopowy :-)
DSC00076.jpg DSC00077.JPG DSC00078.JPG

Załączniki

• DSC00076.jpg
    DSC00076.jpg
    51,3 KB · Wyświetleń: 77
  • DSC00077.JPG
    DSC00077.JPG
    6,4 KB · Wyświetleń: 99
  • DSC00078.JPG
    DSC00078.JPG
    5,8 KB · Wyświetleń: 101
reklama
Kojotku to jesteśmy umówione :D jeszcze Frogusię namówimy ;) ja umieram dzisiaj w pracy, moje gardło, uszy i głowa - dramat i czuje jakby ktoś ciężki usiadł mi na klatce piersiowej, tak mi się ciężko oddycha, nie mam pytań... a w pracy do 20:00 :)

Witam

kasiuchna mi w wyznaczaniu dni płodnych pomaga kalendarzyk małzenski ktory jest na necie , a takze obserwacja sluzu ale najwiekszym wyznacznikiem owulki u mnie jest strasznie kłujacy bol po jednej stronie jajnika wtedy mam 100 % pewnosc ze to własnie ten dzien ... sprawdzalismy to u lekarza :-)

tak jeszcze jutro do pracy i do srody wolne mam ;-) odpoczne troszku

Kubusiu(*)
Karolku(*)
Aniołeczki(*)

nooo to jakiś masażyk by się przydał :) z prądem :D z kręgosłupem żartów nie ma, ja w wieku 21 lat - może i śmieszne, ale tak było - miałam taki problem z kręgosłupem, że płakałam z bólu, siedzieć nie mogłam, głowy umyć nad wanną nie mogłam, w aucie 10-ciu minut nie byłam w stanie wytrzymać, bo ból był nie do zniesienia, niestety w wyniku mojej ówczesnej pracy tak się porobiło, ale masaże mi baaaardzo pomogły!

reklama
Do góry