reklama
Kojotku to jesteśmy umówione jeszcze Frogusię namówimy ja umieram dzisiaj w pracy, moje gardło, uszy i głowa - dramat i czuje jakby ktoś ciężki usiadł mi na klatce piersiowej, tak mi się ciężko oddycha, nie mam pytań... a w pracy do 20:00
sylwetka74
Fanka BB :)
A mi głowa pęknie za moment.
Witam
kasiuchna mi w wyznaczaniu dni płodnych pomaga kalendarzyk małzenski ktory jest na necie , a takze obserwacja sluzu ale najwiekszym wyznacznikiem owulki u mnie jest strasznie kłujacy bol po jednej stronie jajnika wtedy mam 100 % pewnosc ze to własnie ten dzien ... sprawdzalismy to u lekarza :-)
tak jeszcze jutro do pracy i do srody wolne mam ;-) odpoczne troszku
Kubusiu(*)
Karolku(*)
Aniołeczki(*)
kasiuchna mi w wyznaczaniu dni płodnych pomaga kalendarzyk małzenski ktory jest na necie , a takze obserwacja sluzu ale najwiekszym wyznacznikiem owulki u mnie jest strasznie kłujacy bol po jednej stronie jajnika wtedy mam 100 % pewnosc ze to własnie ten dzien ... sprawdzalismy to u lekarza :-)
tak jeszcze jutro do pracy i do srody wolne mam ;-) odpoczne troszku
Kubusiu(*)
Karolku(*)
Aniołeczki(*)
sylwetka74
Kinia a ty co nie śpisz??/ Głowa mnie przestała boleć ale za to kręgosłup się odezwał Jak nie sr...ka to urok :-)
sylwetka74
skrzyneczki wychodzą kręgosłupem :-)
nooo to jakiś masażyk by się przydał z prądem z kręgosłupem żartów nie ma, ja w wieku 21 lat - może i śmieszne, ale tak było - miałam taki problem z kręgosłupem, że płakałam z bólu, siedzieć nie mogłam, głowy umyć nad wanną nie mogłam, w aucie 10-ciu minut nie byłam w stanie wytrzymać, bo ból był nie do zniesienia, niestety w wyniku mojej ówczesnej pracy tak się porobiło, ale masaże mi baaaardzo pomogły!
reklama
sylwetka74
no właśnie chyba muszę sobie zapodać serię masaży ;-) z kregosłupem to mam prpoblemy tyle ile ma mój Igor czyli 14 lat. Kiedyś chodziłam na prądy interferencyjne ale g... pomogły.
Podziel się: