reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

Zle dzis sie czulam poszlam do lekarza rodzinnego niestety odstawil z kwitkiem...nasza sluzba zdrowia niestety:/ ale pozniej objawy sie nasilily do tego goraczka 40stopni wiec maz zabral na pogotowie jak sie okazalo odwodnienie,anemia zapalenie piersi i jutro czeka mnie lyzeczkowanie:/

reklama
Gosiulek73Kacperek żył tylko 10dni;( Powiem Wam dziewczyny ze pomalu wszystko do mnie dociera mozliwe ze po odstawieniu lekow lecz najgorzej jest mi patrzec na te szczesliwe mamy ktore maja swoje maluszki przy sobie;(

Witam

dziekuje wam dziewczyny za wsparcie :* wczorajszy dzien jakos przezyłam bo innego wyjscia nie miałam ...:-:)-( cały czas starałąm sobie znalesc jakies zajecie zeby tak o tym nie myslec ale niestety nie dało sie ...:-( z nienacka wpadli do nas znajomi na kawusie wiec troszku mysli były juz inne ..

Kojotku to jets całkiem normalne ze z zazdroscia patrzysz na kobiety z małymi dziecmi albo na kobiety w ciazy , długo jeszcze tak bedizesz miec ... ja do dnia dzisieszego zazdroszcze .... ale tez im dłuzej nie ma Karolka tym bardizje pragne kolejnego maluszka , wczesniej nawet nie myslałąbym ze az tak bede pragła kolejnego malenstwa ...

ja mam nadzieje ze w tym miesiacu cosik sie ulepiło i ze ta wredna @ juz nie przyjdzie ...

Karolku (*)
Aniołeczki(*)

Mamo Natalki- ja tez chciałabym jasny,ale kamienia nie mam wybranego. Ostatnio znalazlam na cmentarzu pomnik z kamienia, który mi się spodobał. I też będzie serduszko. Początkowo myslałam o sercu z rzeźbionym aniołkiem, ale inne dziecko ma rzeżbę, kamień jest nieszlifowany i strasznie szybko zachodzi zielenią, więc chyba odpuścimy. A ten Twój dół naprawdę dobry pomysl, bo na małym pomniczku miejsca niewiele, a chęci do ozdabiania wielkie.

Kindzi -piękne opisane, zgadzam sie z Tobą. Ja też na początku miaam chwile zwątpienia, ale jak WOjtuś zył oddałam go Bogu w opiekę, bo nawet lekarze podkreślali, ze teraz wszystko od Niego zalezy. Ufam, ze tak jest lepiej. A znajomy ksiadz dodał, ze powody poznamy w drugim swiecie, bo na pewno Bóg je miał...Chatę i rozdroża własnie zamierzam zamówić na allego...

Kojotku- reakcje normalne, jak poczytasz, do tej pory mamy podobne reakcje mniej lub bardziej nasilone...Mam nadzieję, że szybciutko Cię wypuszcza. Przytulam mocno!!! Dzisiaj będziesz miała ten zabieg?

Monila- bardzo Ci tego życzę i trzymam mocno kciuki.

Dziewczyny, a ja mi od piątku marznie strasznie prawa dłoń, cały czas jest zimna, aż czasem drętwieje, na chwile uda mi się ją rozgrzać i znowu powtórka. A w pracy 22 stopnie, wiec zimno nie jest. Macie pomysł jak się z tym uporać?
Dookoła wszyscy szykują swięta, a mi one nie w głowie. To miały być pierwsze swieta w piątkę...Mielismy zaprosić gości, aby poznali Wojtusia...Plany planami, a życie i tak zrobiło swoje...

(*) Wojtulku mój

(*) Aniołki opiekujcie sie rodzicami

Witajcie dziewczynki.
Witam nową mamusię aniołka.
Strasznie mi przykro.Zapalam światełka (*) (*) (*)

Piękne te koszyczki z origami modułowego :tak:

Ja też coś nowego zrobiłam
zapraszam dziewczynki na bloga
Z koszyka rękodzielnika

reklama
I juz pozabiegu troche potrwalo zanim doszlam do siebie ale juz w porzadku...choc sprawy rodzinne gorzej wygladaja,z samego rana klotnia z mezem o glupote i ogolnie jakies takie wewnetrzne zle samopoczucie:(

Do góry