reklama
Bibiana
Fanka BB :)
Tekla przytulam....juz po pracy jesteś więc pwnie troche lepiej się czujesz....
Kaja nono Filipek duży chłopak, nic tylko się cieszyć a pytałaś o te bezdechy?
Monilko dziękuję bardzo :-) i trzymam &&&& abyś niedługo i Ty chwaliła się brzuszkiem
Ja po wizycie, więc mamy córeczke i synusia, dziewczynka przybrała na wadze i waży 221, a chłopczyk 208 ale nie kg
Szyjka długa ponad 4,3 i wszystko pozamykane...uff
Bishopka a jak u Ciebie??? chyba jeszcze na porodówkę Cię nie wysłał??
Ewask a Ty jak tam????
Kaja nono Filipek duży chłopak, nic tylko się cieszyć a pytałaś o te bezdechy?
Monilko dziękuję bardzo :-) i trzymam &&&& abyś niedługo i Ty chwaliła się brzuszkiem
Ja po wizycie, więc mamy córeczke i synusia, dziewczynka przybrała na wadze i waży 221, a chłopczyk 208 ale nie kg
Szyjka długa ponad 4,3 i wszystko pozamykane...uff
Bishopka a jak u Ciebie??? chyba jeszcze na porodówkę Cię nie wysłał??
Ewask a Ty jak tam????
gosiulek73
mama K&K&A
Kaja zdrówka
Bibi super:-):-)
Bibi super:-):-)
mamaszymusia2
Filipku(*)
Wojtusiu(*)
Anioleczku Malinki(*)
Anielska Bando(*)
Moj Okruszku(*)
Maluszki....
Fasolinki....
Staraczki&&&&
Ależ sie trzeba napisac
Bibi cudowne wieści, lepszych nie moglaś sobie wymarzyć!
Tekla, coz poradzić. W pracy nie ma sentymentów... Zacisnąć zeby i robić swoje. Trzymaj się!
Sylwus, oj nie przesadzaj. Naprawdę mogłaś między zupą a sprzataniem wyskoczyć i złozyc dkumenty ale Ty leniwa po prostu jesteś! Oj nieładnie, nieładnie
Kaja, dobrze ze doczytałam bo juz się wystarszyłam tymi bezdechami Fifiego. No to niezłą ma wage. A tylko na mleku mamusi?
ka
Wojtusiu(*)
Anioleczku Malinki(*)
Anielska Bando(*)
Moj Okruszku(*)
Maluszki....
Fasolinki....
Staraczki&&&&
Ależ sie trzeba napisac
Bibi cudowne wieści, lepszych nie moglaś sobie wymarzyć!
Tekla, coz poradzić. W pracy nie ma sentymentów... Zacisnąć zeby i robić swoje. Trzymaj się!
Sylwus, oj nie przesadzaj. Naprawdę mogłaś między zupą a sprzataniem wyskoczyć i złozyc dkumenty ale Ty leniwa po prostu jesteś! Oj nieładnie, nieładnie
Kaja, dobrze ze doczytałam bo juz się wystarszyłam tymi bezdechami Fifiego. No to niezłą ma wage. A tylko na mleku mamusi?
ka
Smerfetka*
witajcie dziewczynki
Aga mega gratulacje !!! Spokojnej ciazy zycze &&&&
Bibi super brzucholek
Aniołeczki malutkie (*)
Córeczko, kocham Cię nad życie (*)
Fasolinki zdrówka *
MILEGO POPOLUDNIA
Aga mega gratulacje !!! Spokojnej ciazy zycze &&&&
Bibi super brzucholek
Aniołeczki malutkie (*)
Córeczko, kocham Cię nad życie (*)
Fasolinki zdrówka *
MILEGO POPOLUDNIA
sylwetka74
No tak Iwonka :-) Czuję się przywołana do porządku :-)
Bibi super, że z Twinsami w porządeczku
Kaja waga Fifiego imponująca
Bibi super, że z Twinsami w porządeczku
Kaja waga Fifiego imponująca
kaja2010
Bibi super wiadomości. Tak się cieszę, że wszystko ok....i do tego parka, lepiej być nie mogło.
Pytałam o te bezdechy i powiedziała, że najlepszym sposobem jest właśnie wdmuchnięcie swojego powietrza małemu.
Iwonka jeszcze miesiąc temu dokarmiałam go, bo nie miałam tyle pokarmu. Wieczorem i czasem rano już mi brakowało i wolałam mu dać niż patrzeć jak się męczy i płacze z głodu. Teraz już mi starcza i daje mu tylko moje, czasem dam mu wody albo herbatki jak już bieda z pokarmem
Pytałam o te bezdechy i powiedziała, że najlepszym sposobem jest właśnie wdmuchnięcie swojego powietrza małemu.
Iwonka jeszcze miesiąc temu dokarmiałam go, bo nie miałam tyle pokarmu. Wieczorem i czasem rano już mi brakowało i wolałam mu dać niż patrzeć jak się męczy i płacze z głodu. Teraz już mi starcza i daje mu tylko moje, czasem dam mu wody albo herbatki jak już bieda z pokarmem
M
Margomari
Gość
agnieszka012389 gratuluję. U mnie też jak robiłam test pojawiła się jedna kreska ciemna a druga ledwo widoczna jaśniutka różowa więc nie byłam pewna czy jestem w ciąży czy nie ale badanie krwi potwierdziło radosną nowinę.
Monila a za Ciebie trzymam kciuki.
Bibiana brzuszek wygląda super i na pewno urośnie. Koleżanka z którą leżałam przez miesiąc w szpitalu w jednej sali oczekiwała bliźniaków i muszę powiedzieć że brzuszek miała mały tak do 26 tygodnia a później jak jej wystrzelił to ukryć już nic nie mogła. Strasznie Ci zazdroszczę. Ja swojego brzuszka to nawet nie widziałam. Jak trafiłam do szpitala to prawie nic nie było widać a później aż do porodu przez ponad miesiąc leżałam plackiem więc nawet nie wiem jak wyglądałam będąc w ciąży.
frogusia7 zapalam światełko dla twojego Aniołka (*) i dla wszystkich naszych Aniołków (*)
A u mnie ciąg dalszy totalnego doła.. Lekarz stwierdził że to trauma pourazowa i że to normalne po tym co przeżyłam przez ostatnie 4 miesiące - ponad miesiąc w szpitalu, ciężki i niespodziewany poród z myślą że rodzę martwe dziecko, miesiąc stania przy inkubatorze i śmierć i pogrzeb własnego dziecka... Ryczę cały dzień i jeszcze ta pogoda za oknem...
Monila a za Ciebie trzymam kciuki.
Bibiana brzuszek wygląda super i na pewno urośnie. Koleżanka z którą leżałam przez miesiąc w szpitalu w jednej sali oczekiwała bliźniaków i muszę powiedzieć że brzuszek miała mały tak do 26 tygodnia a później jak jej wystrzelił to ukryć już nic nie mogła. Strasznie Ci zazdroszczę. Ja swojego brzuszka to nawet nie widziałam. Jak trafiłam do szpitala to prawie nic nie było widać a później aż do porodu przez ponad miesiąc leżałam plackiem więc nawet nie wiem jak wyglądałam będąc w ciąży.
frogusia7 zapalam światełko dla twojego Aniołka (*) i dla wszystkich naszych Aniołków (*)
A u mnie ciąg dalszy totalnego doła.. Lekarz stwierdził że to trauma pourazowa i że to normalne po tym co przeżyłam przez ostatnie 4 miesiące - ponad miesiąc w szpitalu, ciężki i niespodziewany poród z myślą że rodzę martwe dziecko, miesiąc stania przy inkubatorze i śmierć i pogrzeb własnego dziecka... Ryczę cały dzień i jeszcze ta pogoda za oknem...
reklama
Podziel się: