reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

reklama
Margomari przytulam

Ja niestety też tak mam...wyrzucam sobie też, ze w ten dzień przyjechałam do spzitala 2 h później niz zwykle, straciłam całe 2 h...
Nie da sie opisać słowami co czujemy...
[*] Wojtusiu
[*] Alicjo
[*] Michałku
[*] Wiktorku
[*] Natalko
[*] Kubusiu
{*} Aniołki nasze kochane

Margomi, przytulam i duzo sily na Ciebie , jezeli potrzebujesz wsparcia ...tutaj dziewczyny zawsze Ci je dadza naprawde...
Dla twojego Aniolka(*)(*)(*)
Wiolu , az mi sie milo zrobilo:zawstydzona/y:

dziewczyny pamietacie jak pisalam o tym napadzie u nas w sklepie... to okazalo sie ze tym gosciem z nozem okazal sie moj sasiad :no: i pomyslec ze on niejednokrotnie proponowal mojej mamie pomoc w piwnicy zeby drzewo pociac .... zostal aresztowany... nierozumie co musi sie stac zeby zrobic taki krok...ciagle w szoku jestem ... czlowiek nawet niewie kolo kogo mieszka:nerd:
http://www.naszraciborz.pl/site/art...-kosciuszki-aresztowany-na-trzy-miesiace.html

Anioleczki(*)(*)(*)
Iskiereczki(*)(*)(*)
Michasiu moj syneczku(*)(*)(*)

Ostatnia edycja:
reklama
Sylwetka te słowa o wcześniakach powtarzam po Pani ordynator, ponieważ zapytałam jak to jest mój synek donoszony 4000kg umiera na sepse po 24 dniach walki a inne dziecko wcześniacze przeżywa to ona mi wytłumaczyła to co Ty piszesz wczesniak nie ma rozwiniętego układu imuligicznego a donoszone dziecko ma i u wcześniaka prosciej jest manipulować lekami jego organizm niż u dziecka takiego jak mój. I jej słowa zgodziły się z faktem że wcześniak przezył a niemowlenta umarły.
więc dlatego to tak opisuje.
Boze jak to wszystko do mnie wraca powróciło strasznie i za około dwa tygodnie rodziłam rok temu mojego synka a za dwa miesiace stałam nad jego trumną.

Marka teraz ludzie rożne rzeczy robia .....straszne

Do góry