reklama
Ja w I trymestrze kaplica, kompletnie mi się nie chciało
a teraz masakra. mogłabym non stop. też się bałam na początku ,ale wiem że to dla dziecka bezpieczne
Już brzuch za duży aby leżeć, ale od tyłu czy na jeźdźca daję radę. tylko, że na górze to mnie skurcze łapią w łydkach. Ja mam natomiast inny problem. Mój M myśli o dziecku. 
To dobrze ale on bardziej traktuję mnie teraz jako matkę która ma w środku jego dziecko i sie boi je skrzywdzić. Jakoś musze to przeżyć :-) I namawiać do "złego"

To dobrze ale on bardziej traktuję mnie teraz jako matkę która ma w środku jego dziecko i sie boi je skrzywdzić. Jakoś musze to przeżyć :-) I namawiać do "złego"

passingby
Fanka BB :)
Dziewczyny, dla zasady przypominam że cały temat poświęcony intymności jest tu: Trochę intymności - Forum BabyBoom
To tak dla smaczku - podfora regionalne tez były gdzie indziej
so...? Warto jest produkować kolejne wątki skoro jest temu zagadnieniu poświęcony CAŁY temat?
To tak dla smaczku - podfora regionalne tez były gdzie indziej
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)

bo temat seksualny pojawia się jeden na tym forum a tematów miast może być 100 nawet....
w zależności od tego ile mam i ile miast

wwięc nie wiem po co te zaczepki....

passingby
Fanka BB :)
to całkiem co innego...
bo temat seksualny pojawia się jeden na tym forum a tematów miast może być 100 nawet....
wwięc nie wiem po co te zaczepki....![]()
Dobrze, to ja założe temat "cukrzyca ciążowa", a ktoś inny "opuchnięte nogi - gestoza czy nie?" itd.. w końcu to same "poważne i ciężkie" a także "pojedyńcze" tematy...
_Roszpunka_
to zakładajDobrze, to ja założe temat "cukrzyca ciążowa", a ktoś inny "opuchnięte nogi - gestoza czy nie?" itd.. w końcu to same "poważne i ciężkie" a także "pojedyńcze" tematy...

Ja jestem również przeciwna powielaniu tematów. Robi się straszny bałagan przez to.to całkiem co innego...
wwięc nie wiem po co te zaczepki....![]()
_Roszpunka_
możecie zgłosić to do moderatora.....;-)
reklama
malina1979
;)
I o to chodziło żeby przyciągnąć Wasz wzrok

Podziel się: