reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

łóżeczka dla chlopców i dziewczynek.Propozycje:)

reklama
No zazdroszczę tym mamom, które już coś mają i nie muszą decydować!:)
Ale łóżeczko to i tak pikuś. Mnie przeraża zakup wózka:) Nie wiem co wybrać, naprawdę nie wiem...to jest cholernie ciężka decyzja

Anirak84 ja również nie znam płci.koncze 19 tydz i za dwa tygodnie lekarz potwierdzi płeć bo już w 12 tyg mi powiedział,ze jest pewny że dziewczynka, ale ze względu że to było dość wczesnie i nie pewne na sto procent jestem ostrożna i narazie tylko oglądam łóżeczka i dla dziewczynek i dla chłopców:) a kocyk jeden kupiłam który pasuje dla chłopca i dziewczynki:)

My na szczęście mamy łóżeczko po wczesniejszej dwójce :) drewniane z regulacja wysokisci spania.
Pościel mam też i na wypadek chłopca i dziewczynki fornetti bodajże polecam bo wygląda jak nowa :) bo długim używaniu i częstym praniu
A rozka nigdy nie miałam :) może tym razem sie skusze :)

To moja pierwsza ciąża i dlatego mam w planach rożek.Znajome również zawsze na poczatek miały rożek. Jestem bardzo ciekawa tego śpiworka.czy to jest coś takiego na zasadzie rożka?

Może jest jakaś doświadczona?:)

Kasia- śpiworek fajna opcja bo dzidzia w nicy się nue rozkopie, nie odkryje. Jest wygodny. U mnie się sprawdził. Chyba do 4 roku używaliśmy bo potem rozmiarów nie było.... ImageUploadedByForum BabyBoom1431535551.288267.jpg

Może być taki ale też w opcji z suwakiem lub rękawkami no i różne kolorki.

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1431535551.288267.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1431535551.288267.jpg
    18,2 KB · Wyświetleń: 95
reklama
Wybór jest ogromny! To jako przykład, bo ta tkanina minky jest cudna:) No i nie jest to cena La Millou:)

Do góry