reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

łóżeczka dla chlopców i dziewczynek.Propozycje:)

A u mnie z racji braku miejsca będzie jakiś metr od okna, ale mam bardzo ciepłe mieszkanie, więc w zasadzie to bez znaczenia.

reklama
Ja już chyba wiem jaką pościel kupie dla Bartusia :)
http://allegro.pl/show_item.php?item=5326560239&msg=Obserwujesz+tę+ofertę.<br+%2F>%0ANie+przegap+jej+zakończenia.+Ustaw+przypomnienie+w+zakładce+<i><a+href%3D"%2Fmyaccount%2Fwatch.php">Trwające<%2Fa><%2Fi>.&watched=1&msgtoken=2588db2f0d2284939d6df5b28ebc72fd553da4b654bb8a05ab6d91f2d6ed1ca0

nr 5a,8 i 11c

Jak tylko się zdecyduje to odrazu zamawiam :)

Ja już chyba wiem jaką pościel kupie dla Bartusia :)
http://allegro.pl/show_item.php?item=5326560239&msg=Obserwujesz+tę+ofertę.<br+%2F>%0ANie+przegap+jej+zakończenia.+Ustaw+przypomnienie+w+zakładce+<i><a+href%3D"%2Fmyaccount%2Fwatch.php">Trwające<%2Fa><%2Fi>.&watched=1&msgtoken=2588db2f0d2284939d6df5b28ebc72fd553da4b654bb8a05ab6d91f2d6ed1ca0

nr 5a,8 i 11c

Jak tylko się zdecyduje to odrazu zamawiam :)

Coś z linkiem nie tak u mnie

u mnie na komputerze też, ale na telefonie nie wyświetlało jako link tylko ciąg literek. Ładna ta pościel i ciężko byłoby się zdecydować którą wybrać.

My mamy takie lozeczko po Ameli wogole nie zniszczone czeka na maluszka. Przy Ameli sprawdzilo sie nam idealnie , do tego mielismy komode do kompletu z przewijakiem ale teraz nie bedzie na nia miejsca, wiec przewijak pojdzie na lozeczko , ale z samgo lozczka bylismy zadowoleni, Ami spala w nim 2 lata a potem poszla do duzego lozka.
musimy kupic tylko materac nowy no i posciel, ale co to tego to jeszcze nie myslalam

url.jpg

Załączniki

• url.jpg
    url.jpg
    14,4 KB · Wyświetleń: 296
reklama
Ela mam identyczne łóżeczko ;) mam też szafę z tej serii i w sumie jestem z tych mebli zadowolona. Nie ma co przesadzać bo są to meble na niedługi okres czasu. Na pewno w materac warto zainwestować więcej.

Do góry