Jesteś listopadową mamą? Na kiedy masz termin?Cześć dziewczyny, nieśmiało zapytam, czy przygarniecie mnie? Stawiam bardzo delikatnie pierwsze kroki na forum... :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jesteś listopadową mamą? Na kiedy masz termin?Cześć dziewczyny, nieśmiało zapytam, czy przygarniecie mnie? Stawiam bardzo delikatnie pierwsze kroki na forum... :-)
Tak, właśnie czekam na wizytę, więc co do terminu jeszcze dokładnie na 100% nie wiem kiedy... mam wrażenie, że jak jest kontakt z innymi mamami, które są w tej samej sytuacji to wszystko wydaje się jakieś prostsze :-)Jesteś listopadową mamą? Na kiedy masz termin?
A z om kiedy Ci wychodzi?Tak, właśnie czekam na wizytę, więc co do terminu jeszcze dokładnie na 100% nie wiem kiedy... mam wrażenie, że jak jest kontakt z innymi mamami, które są w tej samej sytuacji to wszystko wydaje się jakieś prostsze :-)
Wstępnie na 11.11A z om kiedy Ci wychodzi?
Ale nie wiadomo dokładnie kiedy była owu...Wstępnie na 11.11
Dowiem się 18 czegoś więcej.Mysle ze dziewczyny które chciały byc w zamkniętej grupie już się odezwały , kilka razy temat grupy zamkniętej byl poruszany - wiec czas na jakąkolwiek reakcje był
a Ty @Alexz89 określasz się jako listopadowa czy grudniowa mama ? Bo widzę ze działasz nawet bardziej tam niż tu
A dla mnie to też trochę głupie jak ktoś zapisze się na wątek prywatny i odezwie się dwa razy i co? Mamy trzymać taką osobę, której praktycznie nie znamy? Od czasu do czasu weryfikację trzeba robić. U nas na marcówkach została grupka naprawdę już bardzo nieliczna bo te, które się długo czas nie odzywały były usuwane.My tez na kwietniowkach takich dylematów nie miałyśmy. Grupę zalozyla Ania, mozna było później dodawać wątki wedle uznania, nikogo nowego nie dodawalysmy bo to głupota - tu już wleciała prywata a tu nagle ktoś nowy.. nikogo tez nie usuwałyśmy , a po porodzie duzo dziewczyn się wykruszyło z racji obowiązków
ja tak samo !!Kochane mi wszystko jedno jaki będzie rodzaj grupy zamkniętej, bo chyba nie różni się ona aż tak bardzo. Z tego co czytam, bo znawcą jestem marnym. Zagłosuję tak jak większość osób.
Nie miałam na myśli czegoś takiego tylko jak cała ciąże ktoś pisał a jak urodził to ma mniej czasu i zniknie z forum na trochę i od razu go wyrzucać ale to już będziecie głosować raz na jakiś czas kto do wywalenia a kto może zostaćDowiem się 18 czegoś więcej.
A dla mnie to też trochę głupie jak ktoś zapisze się na wątek prywatny i odezwie się dwa razy i co? Mamy trzymać taką osobę, której praktycznie nie znamy? Od czasu do czasu weryfikację trzeba robić. U nas na marcówkach została grupka naprawdę już bardzo nieliczna bo te, które się długo czas nie odzywały były usuwane.