reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopadowe mamy 2023

reklama
Hej, ja się dostosuję do Waszego wyboru grupy.
Tyle tylko, że jak zwykle mam mnóstwo wątpliwości, że to już tak "oficjalnie", a ja wciąż się boję, że będę musiała Was opuścić.

Byłam już na styczniówkach i takich dylematów nie było 🤭 a grupa byla
naprawde super ✊🏻, świetnie się sprawdziła 💪 i żadnych problemow z dodawaniem nowych czy usuwaniem osób nie było …
My tez na kwietniowkach takich dylematów nie miałyśmy. Grupę zalozyla Ania, mozna było później dodawać wątki wedle uznania, nikogo nowego nie dodawalysmy bo to głupota - tu już wleciała prywata a tu nagle ktoś nowy.. nikogo tez nie usuwałyśmy , a po porodzie duzo dziewczyn się wykruszyło z racji obowiązków :)

Hej, ja się dostosuję do Waszego wyboru grupy.
Tyle tylko, że jak zwykle mam mnóstwo wątpliwości, że to już tak "oficjalnie", a ja wciąż się boję, że będę musiała Was opuścić.
Zabraniam takiego myślenia 🙅‍♀️
My tu wszystkie trzymamy kciuki za Twojego bombelka i on z nami zostaje i już

Zamknięta będzie, wszystkie chyba są za.
Chodzi o to czy wysylam listę do Ani czy tworzymy na własną rękę tą grupę 😉

❗❗❗❗❗❗❗❗❗❗
Także głosowanie tutaj.
Kto jest za tworzeniem grupy przez Anię klika lubię to 👍 przy tym poście.
Kto jest za tworzeniem grupy na własną rękę tak jak proponowały kiedyś dziewczyny z innych grup klika serduszko ❤️ przy tym poście.
❗❗❗❗❗❗❗❗❗❗

Sorry za te wykrzykniki, ale chcę być z tym zauważona 🤭

Plus jeszcze pytanie. Czy jak założymy same to też mamy swój dział czy tylko wątek? Potwierdźcie albo zaprzeczcie kto wie jak to wygląda dokładnie.
Bo Ania zakłada dział zamknięty i potem można dodawać więcej tematów zamkniętych.
Ja też jestem za grupą zamkniętą, a co do formy to się dostosuję do reszty, bo jest mi to obojętne 😉

Zamknięta będzie, wszystkie chyba są za.
Chodzi o to czy wysylam listę do Ani czy tworzymy na własną rękę tą grupę 😉

❗❗❗❗❗❗❗❗❗❗
Także głosowanie tutaj.
Kto jest za tworzeniem grupy przez Anię klika lubię to 👍 przy tym poście.
Kto jest za tworzeniem grupy na własną rękę tak jak proponowały kiedyś dziewczyny z innych grup klika serduszko ❤️ przy tym poście.
❗❗❗❗❗❗❗❗❗❗

Sorry za te wykrzykniki, ale chcę być z tym zauważona 🤭

Plus jeszcze pytanie. Czy jak założymy same to też mamy swój dział czy tylko wątek? Potwierdźcie albo zaprzeczcie kto wie jak to wygląda dokładnie.
Bo Ania zakłada dział zamknięty i potem można dodawać więcej tematów zamkniętych.
Zdecydowana większość ❤️ wiec i ja tak zagłosowałam 😁

reklama
Cześć dziewczyny, nieśmiało zapytam, czy przygarniecie mnie? Stawiam bardzo delikatnie pierwsze kroki na forum... :-)

Do góry