reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2023

Dziewczyny, jestem! Dopiero wróciłam z kliniki. Dziękuję za wszystkie Wasze dobre myśli, a czuje, ze poszło ich do wszechświata mnóstwo, bo oto mamy 6,8mm człowieka i bijące serce! 🥹 plamieniami mam sie nie przejmować bo nie są mocne (dobre sobie, sami niech sie nie przejmują). Jesteście absolutnie kochane, bez Was bym oszalała ♥️♥️♥️
Zobacz załącznik 1511058
Kobieto ile nerwów i stresów było przez Ciebie ! Bardzo się cieszę ze wszystko w porządku 🥰 teraz rośnijcie zdrowo ❤️
Dobra, a niech teraz się przyznają wszystkie, które mąż złapał za cycka, bo zapomniał, że Was bolą.

Mnie aż w doopie zaszczypało, jak mnie złapał.
Przypomniałam sobie czasy nastoletnie i te momenty, kiedy na w-fie albo na zajęciach z piłki nożnej przyjmowałam piłkę na klatę, bo zapomniałam, że cycki mi rosną i strasznie bolą xD.
Mnie cycki wgl nie bolą 🤷‍♀️

reklama
@Poziomka6, życzę szybkiego powrotu do zdrowia i lepszej formy💪🏻.

Ach, ja ogólnie mogłabym teraz jeść na słodko.
Jutro mam obiecane buchty z owocami.
Jeszcze chodzi za mną naleśnik z serem i musem truskawkowym.
Generalnie, kto mnie zna, ten wie, że obiady na słodko u mnie nie istniały, a teraz normalnie bym mogła cały czas, a w międzyczasie owoce.
Będzie dziewczynka 🤭

Ach, ja ogólnie mogłabym teraz jeść na słodko.
Jutro mam obiecane buchty z owocami.
Jeszcze chodzi za mną naleśnik z serem i musem truskawkowym.
Generalnie, kto mnie zna, ten wie, że obiady na słodko u mnie nie istniały, a teraz normalnie bym mogła cały czas, a w międzyczasie owoce.
Ty na słodko, ja na słono i ostro ale tak konkretnie 🙈natomiast na słodkie patrzeć nie mogę !

U mnie wizyta 7 kwietnia !

Kobieto ile nerwów i stresów było przez Ciebie ! Bardzo się cieszę ze wszystko w porządku 🥰 teraz rośnijcie zdrowo ❤️

Mnie cycki wgl nie bolą 🤷‍♀️
A bab w ciąży się nie stresuje, bo to nu, nu, nu, nieładnie.
Tak serio, to jak mnie wkurzono w poniedziałek w pracy, to od razu miałam bóle brzucha.
Z tymi cyckami to u każdej inaczej.
Będzie dziewczynka 🤭
Obojętne co, byle niech będzie zdrowe.
Ty na słodko, ja na słono i ostro ale tak konkretnie 🙈natomiast na słodkie patrzeć nie mogę !

U mnie wizyta 7 kwietnia !
U mnie też zaczęło się na ostro i konkretnie, teraz w tym tygodniu coś mi odjaniepawliło i nagle: bum!😅.
Natomiast słodycze mogą nie istnieć.

@Poziomka6 kochana w tym całym stresie jak lekarz zaczął mi tłumaczyć jak to ma wyglądać nawet nie zapytałam. Ale 3 tyg temu pęcherzyk miał 8.5mm i lekarz powiedział że tylko nieznacznie się powiększył i stanął na 6 tyg. Więc od około 2 tyg nie rośnie. I zapytał mnie jeszcze jakiej płci mam dzieci ( mam 2 córki) u mnie wyglądalo tak: ciąża książkowa , poronienie w 6 tyg, ciąża książkowa i teraz puste jajo. I powiedział że być może jest tak że nie mogę utrzymać ciąży płci męskiej ale do tego potrzebne były by badania.
Dobra nie smęce kochane, trzymajcie się cieplutko ❤️❤️❤️❤️❤️
A ja prawdopodobnie nie utrzymuje córek. W tamtym roku miałam samoistne a przed urodziłam dwóch chłopaków, i jeszcze przed też poronienie w 8 tyg puste jajo teraz już wiem bez badań że to chłopak. Bo uciekam na zapach mięsa jak z synami i większość objawów jak z chłopakami mam.

Żadna z nas jeszcze nie wie czy doczlapie się do końca...życie to loteria...

Trzymaj się♥️

reklama
A ja prawdopodobnie nie utrzymuje córek. W tamtym roku miałam samoistne a przed urodziłam dwóch chłopaków, i jeszcze przed też poronienie w 8 tyg puste jajo teraz już wiem bez badań że to chłopak. Bo uciekam na zapach mięsa jak z synami i większość objawów jak z chłopakami mam.

Żadna z nas jeszcze nie wie czy doczlapie się do końca...życie to loteria...

Trzymaj się♥️

Ciąża ciąży podobno nierówna, ja mam całkiem inne objawy niż w ciąży z córką, 2 różne ciąże, ale myślę, że nie jest to wskaźnik płci.
Życzę Ci dużo zdrowia i pozytywnej energii.

Ostatnia edycja:
Do góry