Mrufka@@1
Fanka BB :)
Bardzo mi przykroja jestem po diagnostyce i operacji, to moje 4 poronienie i zarazem ostatnie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bardzo mi przykroja jestem po diagnostyce i operacji, to moje 4 poronienie i zarazem ostatnie
Ale przecież byłaś na usg i lekarz powiedział, ze wszystko w porządku, wiec trzeba mu zaufaćKurka.
Taki miałam dobry dzień aż tu nagle przyszły wyniki z dzisiejszej betki. Wrzuciłam je na internetowy kalkulator i juz nie jest mi tak do śmiechu
w piątek 8bardzo mi przykro a poprzednia Beta kiedy był badana i jaka była wartość ?
Ale w tej chwili robienie bety i sprawdzanie przyrostów nie ma sensu bo już nie przyrasta tak.jak na początku. Jest ok i tego się trzymaj.Kurka.
Taki miałam dobry dzień aż tu nagle przyszły wyniki z dzisiejszej betki. Wrzuciłam je na internetowy kalkulator i juz nie jest mi tak do śmiechu
Robiłam tylko dla tego że pani doktor kazała zrobić w piątek i poniedziałek Osobiście nie przepadam za niepotrzebnym wbijaniem we mnie iglyAle w tej chwili robienie bety i sprawdzanie przyrostów nie ma sensu bo już nie przyrasta tak.jak na początku. Jest ok i tego się trzymaj.
masz brać 100 rano i 100 wieczorem?Robiłam tylko dla tego że pani doktor kazała zrobić w piątek i poniedziałek Osobiście nie przepadam za niepotrzebnym wbijaniem we mnie igly
Napisalam do doktorka na aplikacji luxmedu, bo też był ciekawy wyników na wizycie( ale jeszcze nie bylo). Odpisał, że faktycznie przyrost mógłby być większy ale póki co wszystko jest Okey i jestem zabezpieczona lekami. Duphaston kazał odstawić a w zamian luteina 200 ale już od dołu.
Bym zapomniała. Póki co termin na 1.11 więc chyba otworze sezon
DziękujeBardzo się cieszę. Ta wiadomość daje mi nadzieję.
To teraz jeszcze druga wizyta.
Na Twoją wizytę bardzo czekałam, moja krajanko. Bardzo się cieszę i oby tak dalej.
Ale jak to?
Kompletnie nie wiem, co napisać. Bardzo mi przykro.
Nie odpisałam Ci o tych mdłościach. U mnie trochę działa pregna vomi, może spróbujwiem ze w ciąży trzeba uważać bo wiadomo ale ja bym nie trzymała chyba w domu. Jak się dowiedziałam teraz ze jestem w ciąży to tez dostałam SMS z przedszkola ze u corki w grupie jest dziecko chore na ospę ( tam jest tylko 1 grupa 15 dzieci ) bałam się ale boć na razie nie ma i nie przyniosła. Ospa się rozwija ok 1,5 tyg nawet do wykwitu wiec nie wiem czy to jest sens. Ale oczywiście to ty decydujesz. Mi jak teraz byłam u lekarza i mówiłam o ospie to lekarz mówił ze gorszym zagrożeniem jest świnka ….. a tak apropo moja najstarsza córka tez dwa razy przechodziła ospę i lekarz mi mówił ze tak może być jak za 1 razem mało wysypie…. Nie wiem co o tym sama myślec. U nas w przedszkolu i szkole ospa i szkarlatyna ostatnio popularna
A teraz o opaskach na nadgarstki ( na mdłości ) u mnie niestety nie działają … jak wy sobie z Mdłościami radzicie ??