reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2023

ja jestem po diagnostyce i operacji, to moje 4 poronienie i zarazem ostatnie
Bardzo mi przykro 😥

Sad Best Friends GIF by Lisa Vertudaches

reklama
Ale w tej chwili robienie bety i sprawdzanie przyrostów nie ma sensu bo już nie przyrasta tak.jak na początku. Jest ok i tego się trzymaj.
Robiłam tylko dla tego że pani doktor kazała zrobić w piątek i poniedziałek 🤷‍♀️ Osobiście nie przepadam za niepotrzebnym wbijaniem we mnie igly🤣

Napisalam do doktorka na aplikacji luxmedu, bo też był ciekawy wyników na wizycie( ale jeszcze nie bylo). Odpisał, że faktycznie przyrost mógłby być większy ale póki co wszystko jest Okey i jestem zabezpieczona lekami. Duphaston kazał odstawić a w zamian luteina 200 ale już od dołu.

Bym zapomniała. Póki co termin na 1.11 więc chyba otworze sezon 🤣🥳

Ostatnia edycja:
Robiłam tylko dla tego że pani doktor kazała zrobić w piątek i poniedziałek 🤷‍♀️ Osobiście nie przepadam za niepotrzebnym wbijaniem we mnie igly🤣

Napisalam do doktorka na aplikacji luxmedu, bo też był ciekawy wyników na wizycie( ale jeszcze nie bylo). Odpisał, że faktycznie przyrost mógłby być większy ale póki co wszystko jest Okey i jestem zabezpieczona lekami. Duphaston kazał odstawić a w zamian luteina 200 ale już od dołu.

Bym zapomniała. Póki co termin na 1.11 więc chyba otworze sezon 🤣🥳
masz brać 100 rano i 100 wieczorem?

Bardzo się cieszę. Ta wiadomość daje mi nadzieję💚.
To teraz jeszcze druga wizyta.

Na Twoją wizytę bardzo czekałam, moja krajanko. Bardzo się cieszę i oby tak dalej🍀✊🏼.

Ale jak to🥺?
Kompletnie nie wiem, co napisać. Bardzo mi przykro.
Season 10 Hug GIF by Friends
Dziękuje ❤️

Kiedy masz następna wizytę ?

Edit. Doczytałam ze jutro ! Bardzo trzymam kciuki za Ciebie. Napewno stres będzie Ci towarzyszył to normalne. czekam na info ❤️

reklama
wiem ze w ciąży trzeba uważać bo wiadomo ale ja bym nie trzymała chyba w domu. Jak się dowiedziałam teraz ze jestem w ciąży to tez dostałam SMS z przedszkola ze u corki w grupie jest dziecko chore na ospę ( tam jest tylko 1 grupa 15 dzieci ) bałam się ale boć na razie nie ma i nie przyniosła. Ospa się rozwija ok 1,5 tyg nawet do wykwitu wiec nie wiem czy to jest sens. Ale oczywiście to ty decydujesz. Mi jak teraz byłam u lekarza i mówiłam o ospie to lekarz mówił ze gorszym zagrożeniem jest świnka ….. a tak apropo moja najstarsza córka tez dwa razy przechodziła ospę i lekarz mi mówił ze tak może być jak za 1 razem mało wysypie…. Nie wiem co o tym sama myślec. U nas w przedszkolu i szkole ospa i szkarlatyna ostatnio popularna 🤦🏽‍♀️
A teraz o opaskach na nadgarstki ( na mdłości ) u mnie niestety nie działają … jak wy sobie z Mdłościami radzicie ??
Nie odpisałam Ci o tych mdłościach. U mnie trochę działa pregna vomi, może spróbuj 😉

Do góry