reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2023

Nie wyobrażam sobie kilka godzin po takiej operacji wstać i zająć się noworodkiem. Dla mnie to jest abstrakcja, kobiety które to robią mają jakąś nadludzką sile 😳🤣
Niestety jestem po takich dwóch CC i w jednym kazali wstac po 12h a drugim kazali już po 5h łatwo nie jest to prawda, czasem nie ma się wyboru czasem są nagle porody z CC miałam takie dwa w jednym był obrócony i rodziłam już nogi....

reklama
Ja miałam dwie cesarki ,jestem ciekawa jak będzie teraz,w sumie chyba chciałabym urodzić naturalnie ale zobaczymy czy będę mogła.
Po dwóch CC rodzimy już 3 CC lekarze nie ryzykują już. Pytałam lekarza to powiedział że nikt teraz po 2 CC nie ryzykuje takiego porodu. Też jestem po 2.

Ja znów byłam w szpitalu, pojawiło się krwawienie 😭 pani ginekolog nie daje nadziei, kazała się przygotować na najgorsze, bo ciąża dobrze nie rokuje 😭 kazali leżeć i nadal brać luteinę i przyjechać jak pojawią się skrzepy. Ehh..
Hmm, ale jak zalecili kontynuować luteinę to chyba jest szansa, że będzie ok? Przytulam 😐

Ja znów byłam w szpitalu, pojawiło się krwawienie 😭 pani ginekolog nie daje nadziei, kazała się przygotować na najgorsze, bo ciąża dobrze nie rokuje 😭 kazali leżeć i nadal brać luteinę i przyjechać jak pojawią się skrzepy. Ehh..
A może warto skonsultować to z innym lekarzem?

Hej dziewczyny, ja dzisiaj od rana mam taki jakiś niemrawy ten dzień. Z lekkim niepokojem przez sen, bo śniło mi się, że mój piesek zaczął umierać.
I w ciągu dnia, gdy gotowałam obiad, przyszedł do mnie na chwiejnych nóżkach, miał drgawki, sikał pod siebie, a serduszko biło zdecydowanie za szybko. Wygląda na to, że ma jakieś problemy neurologiczne- wykluczam cukrzycę, bo poprzedni piesek miał hiperglikemię przez silną cukrzycę i inaczej to wyglądało.
On ma tylko 4,5 roku, więc jest młody😞.
To zdarzenie spowodowało, że kompletnie mam rozwalony psychicznie ten dzień, jeszcze ta ciąża niepewna…

Jutro czeka nas wizyta u naszej pani weterynarz.
Mam dość😓.

Niestety jestem po takich dwóch CC i w jednym kazali wstac po 12h a drugim kazali już po 5h łatwo nie jest to prawda, czasem nie ma się wyboru czasem są nagle porody z CC miałam takie dwa w jednym był obrócony i rodziłam już nogi....
a dla mnie to był pikuś 😂 Raz, dwa doszłam do siebie. Pierwszą miałam w całkowitej narkozie, drugą podpajęczynówkowe no i teraz w grudniu niby laparoskopia, więc na brzuchu mam tylko 4 blizny, ale macicę mi znowu rozcinali i zszywali z powrotem 😝

reklama
No przykro 😞 wiem. Ja tez swoje wyplakalam. Ale mam 3 zdrowych i mądrych dzieci, wiec mam więcej niż wiele kobiet i jestem za to wdzięczna 🤍
Dają teraz tylko poronne nie robią łyżeczkowania ? Kiedyś miałam zabieg, boje się trochę tych tabletek , długo się to oczyszcza, ból duzy? Ja też mam dwoje i teraz nie zapowiada się nic ciekawego, puste jajo z zoltkowym tylko było tydzień temu.

Do góry