reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2023

Dziewczynki przybijam pionę 😜
Mam identycznie 🫣😅
Budzę się czwarta , piąta i pospane 😜

Kto jutro wizytuje ? Robi badania ?
Ja jutro sprawdzam przyrost bety 🫣 i już sram lodem 🤭

Dobrej niedzieli drogie Panie ♥️
Ja mam jutro wizytę na 12:40. Narazie nie mam stresu ale pewnie jutro mnie złapie
To czekamy jutro na wyniki ❤️

reklama
No jestem jestem ale nie bardzo ogarniam 🙈
Ja też jeszcze nie ogarniam 🤣, muszę się wziąć i przewertować od początku strony.
Ja mam 31 lat i to moja pierwsza ciąża, wszystko jest dla mnie nowe. Mam mikroskopijne plamienia, które mega mnie stresują. A wizyta dopiero w czwartek 😐

Ja też jeszcze nie ogarniam 🤣, muszę się wziąć i przewertować od początku strony.
Ja mam 31 lat i to moja pierwsza ciąża, wszystko jest dla mnie nowe. Mam mikroskopijne plamienia, które mega mnie stresują. A wizyta dopiero w czwartek 😐
A badalas progesteron? Może jest ciut za niski, lub może bierzesz jakieś leki na rozrzedzenie krwi? Ja wczoraj zrobiłam drugi test ciążowy i był duzo ciemniejszy niż ten sprzed 2 dni ale miałam tez wczoraj jednorazowe plamienie takie kawa z mlekiem.. na szczęście już czysto ale trochę mi entuzjazm opadł. Jutro dopiero będę się umawiać do gine, myśle ze na wielki piątek, rok temu w wielki piątek rodziłam to teraz mogę iść na wizytę 😄

Mi od rana jest niedobrze 🤢

Motywuje się by coś zrobić, ale wszystko idzie mi jak „krew z nosa”… normalnie to jestem bardzo zorganizowana i wszystko mam dopięte na ostatni guzik.. a teraz.. jeden chaos..

Chce już czwartek i wizytę.

Dziewczyny które biorą progesteron dopochowo tez macie dużo śluzu?

Mi od rana jest niedobrze 🤢

Motywuje się by coś zrobić, ale wszystko idzie mi jak „krew z nosa”… normalnie to jestem bardzo zorganizowana i wszystko mam dopięte na ostatni guzik.. a teraz.. jeden chaos..

Chce już czwartek i wizytę.

Dziewczyny które biorą progesteron dopochowo tez macie dużo śluzu?
ja nie mam ale stosuje wkładki, i na wkładce mam tak jakby trochę rozpuszczona tabletke od sluzu.
Ja generalnie zaaawsze miałam provlem ze śluzem i praktycznie nigdy go nie mam. Jestem sucha jak wiór 🤷‍♀️

A badalas progesteron? Może jest ciut za niski, lub może bierzesz jakieś leki na rozrzedzenie krwi? Ja wczoraj zrobiłam drugi test ciążowy i był duzo ciemniejszy niż ten sprzed 2 dni ale miałam tez wczoraj jednorazowe plamienie takie kawa z mlekiem.. na szczęście już czysto ale trochę mi entuzjazm opadł. Jutro dopiero będę się umawiać do gine, myśle ze na wielki piątek, rok temu w wielki piątek rodziłam to teraz mogę iść na wizytę 😄
Ja ze środy na czwartek byłam w szpitalu, i nie zauważyli nic niepokojącego, pisałam że właśnie o 1 w nocy zarodka nie było, a już o 9 rano był. Przepisali luteinę pod język 3x1 i nospę też 3x1, kazali się oszczędzać i kontrolę w poradni 23.03, akurat tak wypadło, że jestem zapisana na ten dzień na wizytę. Ogólnie brzuch mnie nie boli jakoś bardzo mocno, bardziej plecy.

reklama
Cześć dziewczyny, nieśmiało witam się z Wami. 09.03 beta 118, 11.03 -303. W następnym tygodniu mam zamiar powonie sprawdzić bete, narazie staram się nie cieszyć bo jestem po poronieniu w 5 tygodniu. Odetchnę kiedy zobaczę seruszko. Wg OM 7+6 , ale owulacja przesuneła mi sie o ok 2 tygodnie więc raczej obastawiam 5 +6. Życzę Wam wszystkim nudnych ciąż:)

Do góry