O matko, muszę zjeść coś podobnego mów co tam jest. Mąż będzie miał zajęcie jak będę kładła córkę spaćKomuś sałatki? Bo wlasnie skończyłam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O matko, muszę zjeść coś podobnego mów co tam jest. Mąż będzie miał zajęcie jak będę kładła córkę spaćKomuś sałatki? Bo wlasnie skończyłam
Ja się przed chwilą popłakałam na Miodowych Latach jak Karol dowiedział się że Alina nie jest w ciaży, tylko pracuje w centrum ginekologiczno- położniczym ...U mnie udzielają się już chyba hormony, ponieważ byłam dziś tak paskudna dla mojego, że aż mi trooooszkę głupio. Najpierw zdenerwowałam się, że samochód wciąż nie jest do odbioru od mechanika, a trwa to już z miesiąc a później prawie popłakałam się jak zobaczyłam jak wykłada rzeczy ze zmywarki - na odwal się jak zawsze, chociaż mu milion razy tłumaczyłam, żeby tak nie robił. A on zamiast przeprosić za sam fakt, że oddycha to jeszcze ma czelność się denerwować
Wiedziałam, że humorki to może być u mnie problem, a będzie tylko gorzej...
w listopadowkach limit poronien wyczerpany, wiec dotrwasz!!!! Trzymam kciukiHej, może powinnam się przywitać bo podczytuję was od jakiegoś czasu...
Coś o mnie: za mną 8 poronień, to jest moja 9 ciąża.
Wczoraj beta 407mlU a dziś (4t+2) na USG maleńki pęcherzyk w macicy.
Przewidywany termin porodu to 19.11. Czy dotrwam do porodu tym razem to się okaże...
Trzymam kciuki żeby każda z was dotrwała do listopada w dwupaku.
Spełnienia marzeń kochanaTak dziś świętuje okrągłe 18 czyli 40 oj kochana układa się w końcu po kilku latach po rozwodzie zaczynam nowy życie
Jak chcesz, to podrzucę Ci pomysł na podobną sałatkę, którą robię często do pracy dla i mojej mamy:O matko, muszę zjeść coś podobnego mów co tam jest. Mąż będzie miał zajęcie jak będę kładła córkę spać
Ja mogę napisać, jak my to rozwiązalysmy 5 lat temu. Najpierw była grupa na forum (którego już nie ma i wszystko nam usunęli :/), a później założyliśmy grupę na fb zamknięta, która mamy do dziś. Żeby było wiadomo, co jak i kiedy, to zawsze jeden post na dzień, wiec pierwsza osoba rano/ w nocy (często jak karmilysmy na początku albo na miesięcznice dzieci) dawała post z data u góry. Zawsze można było przeczytać cały dzień. Rzadko dajemy posty jakieś dodatkowe np. pomysły na zabawy albo pomysły na prezenty bożonarodzeniowe. I to działa i funkcjonuje od 5 lat, wiadomo są dziewczyny bardziej aktywne, są mniej, ale wiemy, co u każdej słychać i mamy cały czas dzieci w tym samym wieku, wiec te same problemy- odpieluchowania, nauki języka, nauka pływania, bije innych w przedszkolu etc. wtedy to nam zagrało, z niektórymi dziewczynami i dziecmi tez się spotykaliśmyDziewczyny a co wy na to żeby utworzyć grupę na facebooku i później na Messengerze? Myślę, że byłoby dużo łatwiej
Brokuł, jajka, kukurydza, pomidorki, kurczak i to polane sosem czosnkowym, a na to starty serO matko, muszę zjeść coś podobnego mów co tam jest. Mąż będzie miał zajęcie jak będę kładła córkę spać