123…4
Fanka BB :)
Nie wiem czy mogę wstawić zdjęcie? Czy jest tu któraś wrażliwa na widok śluzu z krwią?Dużo tego ? Boli Ciebie coś ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie wiem czy mogę wstawić zdjęcie? Czy jest tu któraś wrażliwa na widok śluzu z krwią?Dużo tego ? Boli Ciebie coś ?
15:15 dopieroO której masz wizytę? Mam nadzieje, że całkiem wcześnie i nie będziesz musiała czekać do południa.
Matko i teraz mi narobiłaś smaka na sos miodowo musztardowy, chociaż nie pamiętam kiedy go jadłam ostatnio dzięki za przepis, jutro szykują się znowu zakupyJak chcesz, to podrzucę Ci pomysł na podobną sałatkę, którą robię często do pracy dla i mojej mamy:
-brokuł podgotowany al dente,
-pomidorki dowolna ilość,
-trzy jajka,
-puszka tuńczyka w sosie własnym,
-trochę czerwonej cebuli (ja daję tylko dla smaku).
Sos najczęściej robię miód z musztardą z solą, ale pasuje też taki:
-3 łyżki jogurtu naturalnego,
-2 łyżeczki musztardy,
-trochę koperku,
-sól i pieprz.
Ja jednak najbardziej lubię ten miodowo musztardowy, bo wychodzi mega aksamitny i smakuje obłędnie.
O rany... Ale jednorazowo czy więcej?Żywa czerwona krew na papierze i bieliźnie teraz pod wieczór
Dzięki tylko kurczaka muszę na coś wymienićBrokuł, jajka, kukurydza, pomidorki, kurczak i to polane sosem czosnkowym, a na to starty ser
Cudnie bardzo się cieszę, piękna fasolkaDziewczynki ja już po wizycie i pierwszej kolacji, bo na jednej dzisiaj się nie skończy.
Z wizyty przynoszę dobre wieści, bo jest zarodek z serduszkiem! Aż Pani się szczerze ucieszyła, bo pierwsza wizyta była bardzo na chłodno, ale co się dziwić, jak poszłam zaraz po zrobieniu testu, gdzie ledwo był widoczny pęcherzyk. Wiek ciąży tak jak wychodzi z OM co też mnie dodatkowo uspokoiło. Wciąż jednak podchodzę z rezerwą i tak chyba zostanie. Kolejną wizytę mam dopiero za miesiąc. Chyba, że coś złego będzie się działo mam dzwonić do Pani doktor i znajdzie termin na wizytę. Idę nadrabiać wątek, bo troszkę mam do nadrobienia
No i jeszcze zdjęcie małego purchlaczka zamieszczam, bo prawie zapomniałam! ❤
Kurcze nie pomogę, bo się totalnie nie znam, ale wierzę, że to nic groźnegoTrudno, wstawiam…
Jeśli mąż zdazy wrócić przed ta 15:00 to ja bym nie czekała tylko jechała na IP. Nie strasze w żaden sposób oczywiście, może to być równie dobrze jednorazowe, albo jakiś krwiaczek itp nic groźnego ale lepiej sprawdzić jak najszybciej.Trudno, wstawiam…
Pięknie! Wspaniałe wieści.Dziewczynki ja już po wizycie i pierwszej kolacji, bo na jednej dzisiaj się nie skończy.
Z wizyty przynoszę dobre wieści, bo jest zarodek z serduszkiem! Aż Pani się szczerze ucieszyła, bo pierwsza wizyta była bardzo na chłodno, ale co się dziwić, jak poszłam zaraz po zrobieniu testu, gdzie ledwo był widoczny pęcherzyk. Wiek ciąży tak jak wychodzi z OM co też mnie dodatkowo uspokoiło. Wciąż jednak podchodzę z rezerwą i tak chyba zostanie. Kolejną wizytę mam dopiero za miesiąc. Chyba, że coś złego będzie się działo mam dzwonić do Pani doktor i znajdzie termin na wizytę. Idę nadrabiać wątek, bo troszkę mam do nadrobienia
No i jeszcze zdjęcie małego purchlaczka zamieszczam, bo prawie zapomniałam! ❤
A przestań, dawaj ze mną na naleśniki.Cześć, ja dziś znów miałam intensywny dzień, bo prosto po pracy poszłam na pogrzeb mamy koleżanki z pracy, później szybki obiad w domu (chińskie obiecuje, ze jutro będzie sałatka ) i pojechaliśmy z mężem szukać leków do miasta obok, bo u nas niestety nigdzie nie było. Na szczęście udało się wszystko dostać
@123…4 jedziesz na IP?
Ja go często robię, bo jest szybki, pyszny i uniwersalny.Matko i teraz mi narobiłaś smaka na sos miodowo musztardowy, chociaż nie pamiętam kiedy go jadłam ostatnio dzięki za przepis, jutro szykują się znowu zakupy
Kochana Jedz na izbę przyjęć niech obejrzą. Trzymam kciuki anmocniej jak potrafięTrudno, wstawiam…
Jak będziesz mieć serduszko, to jest najważniejsze czyli po 7-8 tygodniu, niektóre dziewczyny czekają do badań prenatalnychKiedy macie w planach poinformować rodzine ja się cały czas zastanawiam z jednej strony chciało by się jak najszybciej a z drugiej myśle sobie ze jak najpóźniej żeby ominąć przykrości kiedy coś nie wyjdzie