reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopadowe mamy 2023

Hej Dziewczyny,
zaraz zabieram się za nadrobienie wszystkiego, co się tu u nas działo :)
U mnie w domku mały szpital - mąż i córka chorzy. Byłam dziś w pracy,ale od rana średnio się czuję - boli mnie gardło i ciągle jest mi zimno. Dobrze, że weekend, to będę się kurować (i domowników też ;). Poza tym bez zmian...nadal czuję lekki ból podbrzusza, ciągle chce mi się spać i... ciągle sikam ;) Poza tym jest dobrze.

Pozdrawiam Was cieplutko.
Miłego wieczoru.

reklama
Ja właśnie wróciłam ze szpitala.
Macica: wndometrium 15mm, nie ma pęcherzyka, za to duża torbiel krwi 3.5x2.5cm
Nowotwór jajnik wyjluczony
Kochana :( z tego co rozumiem to nie udalo sie ? :( bardzo bardzo mi przykro i ściskam Cie baaardzo mocno <3
i bardzo się cieszę, że nowotwór wykluczony, to jest najważniejsze! Dziękuje bardzo za update

Kochana :( z tego co rozumiem to nie udalo sie ? :( bardzo bardzo mi przykro i ściskam Cie baaardzo mocno <3
i bardzo się cieszę, że nowotwór wykluczony, to jest najważniejsze! Dziękuje bardzo za update
Powiedzieli, ze na 80% nieudana ciąża, ale dopóki nie ma 100% to traktujemy to jakby ciąża była, zagubiona haha.

Ja już się z tego śmieje, bo to moja 5 ciąża i czegoś takiego jeszcze nie słyszałam ani nie widziałam.
Miałam nadzieje, ze dziś będę już wszystko wiedzieć.

Hey dziewczyny!
Muszę Was nadrobić.

Ja właśnie wróciłam ze szpitala.
Macica: wndometrium 15mm, nie ma pęcherzyka, za to duża torbiel krwi 3.5x2.5cm
Nowotwór jajnik wyjluczony

Wzięli krew na betę i w niedziele kolejna beta.
Na początku tygodniu kolejne usg z ordynatorem.

Dwie lekarki się konsultowały i niebardzonwjedzoalu co się dzieje.

Aaa i mówili, ze jeśli zacznę mieć jakikolwoek
Ból, mam natychmiast jechać do szpitala, bo ta torbiel z płynem/ krwią jest na połączeniu jajowodu i macicy.

Idę was czytać 😘
Kochana może nie brzmi to okej ale z dwojga złego dobrze, ze to nie nowotwór..
trzymam kciuki za dalszy rozwój sytuacji ❤️

Tak to ogarnelam, plus okład na głowę, oby pomogło ✊❤️

Załączniki

• FA078FEB-5739-4A15-B5D0-4250173AA455.jpeg
    FA078FEB-5739-4A15-B5D0-4250173AA455.jpeg
    1,6 MB · Wyświetleń: 83
Hej dziewczyny, z tej strony lipcowa mama ;)
Może któraś z Was ma ochotę przeczytać książkę Ciężarówką przez 9 miesięcy?
Ja już przeczytałam, mogę podać dalej ;)

Załączniki

• IMG_20230310_191147.jpg
    IMG_20230310_191147.jpg
    1,3 MB · Wyświetleń: 46
  • IMG_20230310_191215.jpg
    IMG_20230310_191215.jpg
    1,7 MB · Wyświetleń: 45
  • IMG_20230310_191250.jpg
    IMG_20230310_191250.jpg
    1 004,8 KB · Wyświetleń: 45
  • IMG_20230310_191314.jpg
    IMG_20230310_191314.jpg