reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2023

reklama
Wiecie co mnie naszło? Mamy które mają starsze dzieci, jak przekażecie im wiadomość o tym że będą miały rodzeństwo? Tak się właśnie zastanawiam jak im to przekazać za jakiś czas bo oczywiście jeszcze nie teraz.
my daliśmy im pudełko z ciuszkami dla malucha i się domyślili. Niestety wtedy się nie udało. Teraz poczekam długo zanim im powiem.

No to Ty pobiłaś wszelkie rekordy😁.

Co znowu będziesz badać?

Bo wiesz…Ja już do skierowania od gina nie zamierzam mimo wszystko się kłuć, nie lubię tego uczucia, gdy wbijają mi igłę😏.
Nawet tego proga nie machnę.
Już mi wystrczy.
idę na proga i betę. W poniedziałek powtórzę betę.

Tez nie lubię uczucia wbijania igły, ale mnie to trochę uspokoi.

Odetchnę jak usłyszę serce.

Pobolewa mnie brzuch i głowa..

idę na proga i betę. W poniedziałek powtórzę betę.

Tez nie lubię uczucia wbijania igły, ale mnie to trochę uspokoi.

Odetchnę jak usłyszę serce.

Pobolewa mnie brzuch i głowa..
A myślałam, że już odpuściłaś.
Nawet miałam nadzieję i Ci kibicowałam.

No ale, jak ma Cię to uspokoić, to rób.

Bóle brzucha w 5-6 tygodniu przypominające okresowe skurcze są normalne.

bardzo złe samopoczucie i świadomość, że ostatnim razem na tym etapie wszystko stanęło.

Rozmawiałam z mężem i mówił ze jeśli mnie to uspokoi to mam iść.
Rozumiem to doskonale, bo podejrzewam, że w 9-tym tygodniu też będę żyła w ciągłym strachu.
Poprzednio dokładnie w 9t0d zarodek obumarł i drżę, dlatego mam do końca marca jeszcze 3 wizyty.
Także jak beta i prog ma Cię uspokoić, to jak najbardziej je zrób.

reklama
Rozumiem to doskonale, bo podejrzewam, że w 9-tym tygodniu też będę żyła w ciągłym strachu.
Poprzednio dokładnie w 9t0d zarodek obumarł i drżę, dlatego mam do końca marca jeszcze 3 wizyty.
Także jak beta i prog ma Cię uspokoić, to jak najbardziej je zrób.
dzisiaj po raz pierwszy wzięłam w labo bilecik dla ciężarnych 🫣 dziwne uczucie…

Do góry