reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopadowe mamy 2023

kochana jesteś <3
nie nastawiam się ani w jedna ani druga stronę. Gdybym nie miała dzieci, to boby mi pewnie potwornie przykro, ale mam 3 zdrowych, za które jestem wdzięczna, tej ciąży absolutnie nie planowaliśmy, więc jeśli będzie ok to będzie super. Jeśli nie, to tak miało być. <3
Jestem w tym samym miejscu co Ty :) Dwoje dzieci na pokładzie i nie planowaliśmy więcej, poprzednie ciąże wystarane, na pierwsze dziecko czekałam 3 lata, drugie trochę krócej ale też nie przyszło od razu, a teraz los zdecydował o kolejnej ciąży :D co ma być to będzie, ale bądźmy obie dobrej myśli :D

reklama
Dziewczyny, też mam już wyniki😍🥹🌈.
Progesteron wynosi 29, także już więcej kłuć się nie zamierzam.
Witamina D na świetnym poziomie, co przy moim Hashi jest budujące💪🏻.

Witam serdecznie nowe dziewczyny🍀💚.

Załączniki

• F40152C7-9B36-4C33-976D-EFEBE931545B.jpeg
    F40152C7-9B36-4C33-976D-EFEBE931545B.jpeg
    83,9 KB · Wyświetleń: 108
Gdyby nie to, że Diagnostyka ma podpisaną umowę z NFZ, to bym zawsze u nich robiła badania.

Tak szybko wyniki tylko u nich.
ŚLA lecą w kulki, zawsze wieczorem mam wyniki na stronie. No ale kolejek nie ma i labo od 6 czynne.

kochana jesteś <3
nie nastawiam się ani w jedna ani druga stronę. Gdybym nie miała dzieci, to boby mi pewnie potwornie przykro, ale mam 3 zdrowych, za które jestem wdzięczna, tej ciąży absolutnie nie planowaliśmy, więc jeśli będzie ok to będzie super. Jeśli nie, to tak miało być. <3
Dokładnie to dobre rozwiązanie, nie nastawiać się na nic co ma być to będzie ❤️ zdrówka i pilnuj tego❤️

Dziewczynki ja mam wyniki i szczerze mówiąc myślałam, że będzie większy przyrost. Niemniej jednak jestem w normie więc troszkę odetchnęłam. Zastanawiam się co z tym progiem wiem, że on jest skokowy, a też jest w normie, ale trochę niski. Mam dwa opakowania dupka od ginekologa z kliniki, bo powiedział, że jak zajdę mam brać, ale skoro jest w normie, to może nie ma sensu? Tym bardziej, że w czwartek pani, która będzie prowadzić ciąże nic o nim nie wspominała 🙃
Ten progesteron skonsultowałabym jednak z lekarzem, jest on niski ale nie jakoś bardzo ( moim zdaniem) choć wiem, ze i z wyższym się tu dziewczynom suplementowalo

reklama
Dziewczyny, też mam już wyniki😍🥹🌈.
Progesteron wynosi 29, także już więcej kłuć się nie zamierzam.
Witamina D na świetnym poziomie, co przy moim Hashi jest budujące💪🏻.

Witam serdecznie nowe dziewczyny🍀💚.
Piękny przyrost ❤️ Cudownie, że progesteron taki wysoki! No i dzięki tej witaminie też na pewno odetchnęłaś 😍

Do góry