No to nic tylko trzymać kciuki i życzyć nudnej ciąży.Hejo gratuluje wszystkich pięknych przyrostów, za te nieco mniejsze trzymam kciuki z całej siły ❤
Ja z racji poprzedniej CP dzisiaj znowu byłam na USG, na poprzednim badaniu było widać malutki pęcherzyk, dzisiaj mamy pęcherzyk 1,37, ciałko żółte i zalążek płodu z migającym punkcikiem (pani doktor powiedziała, ze wyglada na serduszko ale jest za troszkę za wczesnie i za tydzień mam znowu się stawić na USG). Jestem taka szczeliwa, ze po przygodach wszystko jest póki co na dobrej drodze
Dziewczyny, kiedy idziecie na zwolnienie? Ja w przyszłym tyg mam mieć założona kartę ciąży i zastanawiam się czy nie wziąć L4. Senność mnie rozkłada na łopatki, oczy mi się same zamykają, myśle ze na L4 bym trochę odpoczęła ale nie wiem czy to nie za wcześnie, żeby informować pracodawcę
Załączam zdjęcie dzisiejszej mikroskopijnej fasolki:
Ja mam taką pracę, że moje siedzenie w niej będzie:
-niezbyt bezpieczne dla ciąży,
-bezsensowne, bo moja praca polega na tworzeniu rzeczy- siedzenie przed kompem tylko w momencie, kiedy tworzę raporty (rzadko).
W środę zamierzam przedstawić zaświadczenie, L4- jak ogarnę papierki i biurokrację- jak najszybciej się da.