reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopadowe mamy 2023

reklama
w każdej ciąży miałam ponad 100% w 48h, taki słaby jest pierwszym.

Ale...ja mam mnóstwo torbieli w mięśniu macicy, mam silna adenomioze, więc dzieciak może nawet nie może się normalnie czepić. generalnie macica nie jest zdrowa i sam fakt, ze zaszłam w ciążę jest szokiem

mam wyniki, beta urosła 41% w 48h. czyli dup
Nie trać nadziei, wiem że to trudne, ale jedyne co możesz zrobić dla tej kruszyny, która się w Tobie rozwija to zachować spokój 🥺 Moja beta rośnie dużo gorzej, a lekarz nie skreśla wszystkiego. Czytałam na forach różne historie z happy endem! Trzymaj się ❤️

w każdej ciąży miałam ponad 100% w 48h, taki słaby jest pierwszym.

Ale...ja mam mnóstwo torbieli w mięśniu macicy, mam silna adenomioze, więc dzieciak może nawet nie może się normalnie czepić. generalnie macica nie jest zdrowa i sam fakt, ze zaszłam w ciążę jest szokiem
W żadnej z 5 moich ciąż beta nie rosła prawidłowo. A mam dwoje pięknych, zdrowych i silnych dzieci. O dziwo najlepiej beta rosła w ciąży, która okazała się być pustym jajem... Także ciąża to nie matematyka, nie cyferki decydują o jej powodzeniu!

Wracam z wizyty dziewczyny. Z racji tego, że robiłam USG tydzień temu, dziś nie było robione ponieważ nie można robić tego USG tak często, zwłaszcza w trakcie organogenezy. Powiedział, że najprawdopodobniej zrobimy dopiero w 12 tygodniu genetyczne. Żebym się nie stresowała w ogóle, że wyniki są ok, że tsh jak jest pod opieką endokrynologa no to niech trzyma rękę na pulsie.
Kurczę dziwne metody ma ten lekarz, że nie chciał zrobić Ci usg. Drugie USG w 12 tygodniu oszalałabym, dla mnie 2 tygodnie to dużo. 🙈 Najważniejsze, że wyniki są ok, ale może warto podejść do innego lekarza i zajrzeć do środka? 🙂
Witam dziewczyny ❤️ dziś idę na wizytę do ginekologa. Robiłam betę przed wizytą i wyszła 9700 ( przyrost 94%)❤️ jeszcze czekam na wynik progesteronu
Ale cudna beta 🥰 trzymam kciuki za wizytę! Zdawaj relacje 😉
Witajcie,
Jestem tu nowa😊 Własnie zrobiłam test 27dc 3 dni przed planowaną @.Sa dwie kreseczki.Z kalkulatora termin 17 listopada.Mam wielką nadzieję że zostanę tu do końca😊
Cześć, rozgość się :) Gratulacje! ❤️
mam wyniki, beta urosła 41% w 48h. czyli dup
🙁🥺 o kurczę może jeszcze nic straconego?

Dziewczynki ja mam wyniki i szczerze mówiąc myślałam, że będzie większy przyrost. Niemniej jednak jestem w normie więc troszkę odetchnęłam. Zastanawiam się co z tym progiem wiem, że on jest skokowy, a też jest w normie, ale trochę niski. Mam dwa opakowania dupka od ginekologa z kliniki, bo powiedział, że jak zajdę mam brać, ale skoro jest w normie, to może nie ma sensu? Tym bardziej, że w czwartek pani, która będzie prowadzić ciąże nic o nim nie wspominała 🙃

Załączniki

• B739319A-0B0C-4C37-A7F4-842831FEE93F.jpeg
    B739319A-0B0C-4C37-A7F4-842831FEE93F.jpeg
    41,4 KB · Wyświetleń: 108
reklama
W żadnej z 5 moich ciąż beta nie rosła prawidłowo. A mam dwoje pięknych, zdrowych i silnych dzieci. O dziwo najlepiej beta rosła w ciąży, która okazała się być pustym jajem... Także ciąża to nie matematyka, nie cyferki decydują o jej powodzeniu!
kochana jesteś <3
nie nastawiam się ani w jedna ani druga stronę. Gdybym nie miała dzieci, to boby mi pewnie potwornie przykro, ale mam 3 zdrowych, za które jestem wdzięczna, tej ciąży absolutnie nie planowaliśmy, więc jeśli będzie ok to będzie super. Jeśli nie, to tak miało być. <3

Do góry