Kasiek88
Fanka BB :)
UsgAle mowimy o badaniu usg czy tym z krwi matki badanie wolnego plodowego dna? (Z tego co sluszalam na te drugie nie ma refundacji) czy sie myle?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
UsgAle mowimy o badaniu usg czy tym z krwi matki badanie wolnego plodowego dna? (Z tego co sluszalam na te drugie nie ma refundacji) czy sie myle?
Strasznie mi przykroDziewczyny moje najgorsze obawy się sprawdziły. Serduszko przestało bić 6+6…
Moje aktualnie pękło, nic więcej nie jestem powiedzieć…
23,7 mm, No mniejszy ten dzidziok mój. Ale niby wszystko w porządku i nie jest za mały.A Twój człowiek ile miał ostatnio? Córka była nawet kilka mm dłuższa. Mam USG dokładnie z tego samego dnia
powiększająca się macica ciśnie na pęcherzCzemu może być spowodowane takie uczucie jak przy zapaleniu pęcherza. Ciągle mam wrażenie ucisku na pęcherz. Pije sok żurawinowy, zażywam żuravit i nic nie poprawia się. Więc myślę że to nie o to chodzi.
A to podobnie. Bo Ty byłaś kilka dni wcześniej23,7 mm, No mniejszy ten dzidziok mój. Ale niby wszystko w porządku i nie jest za mały.
A robiłaś badania moczu ?Czemu może być spowodowane takie uczucie jak przy zapaleniu pęcherza. Ciągle mam wrażenie ucisku na pęcherz. Pije sok żurawinowy, zażywam żuravit i nic nie poprawia się. Więc myślę że to nie o to chodzi.
Rozgość się na dłużej Tak łatwo stąd nie wypuszczamyCześć nieśmiało się z Wami witam i mam nadzieję że dostanę na dłużej. Dziś według om 6t1d , termin wstępnie na 26.11 . Mam na imię Sylwia , jestem z Wami na forum od dawna ale nie udzielam się zbyt intensywanie ponad rok temu po długich staraniach zaszłam z ciążę ale w 7tyg ja poroniłam, w tej ciazy wyniki też nie zachwycają ale tym razem liczę na to że się uda a z Wami będzie mi raźniej to wszystko przechodzić