reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2023

reklama
Czemu może być spowodowane takie uczucie jak przy zapaleniu pęcherza. Ciągle mam wrażenie ucisku na pęcherz. Pije sok żurawinowy, zażywam żuravit i nic nie poprawia się. Więc myślę że to nie o to chodzi.

Cześć 🙂 nieśmiało się z Wami witam i mam nadzieję że dostanę na dłużej. Dziś według om 6t1d , termin wstępnie na 26.11 . Mam na imię Sylwia , jestem z Wami na forum od dawna ale nie udzielam się zbyt intensywanie🙂 ponad rok temu po długich staraniach zaszłam z ciążę ale w 7tyg ja poroniłam, w tej ciazy wyniki też nie zachwycają ale tym razem liczę na to że się uda a z Wami będzie mi raźniej to wszystko przechodzić

reklama
Cześć 🙂 nieśmiało się z Wami witam i mam nadzieję że dostanę na dłużej. Dziś według om 6t1d , termin wstępnie na 26.11 . Mam na imię Sylwia , jestem z Wami na forum od dawna ale nie udzielam się zbyt intensywanie🙂 ponad rok temu po długich staraniach zaszłam z ciążę ale w 7tyg ja poroniłam, w tej ciazy wyniki też nie zachwycają ale tym razem liczę na to że się uda a z Wami będzie mi raźniej to wszystko przechodzić
Rozgość się na dłużej 😊 Tak łatwo stąd nie wypuszczamy 😁

Do góry