G
guest-1715015400
Gość
tak mi przykro kochanaDziewczyny moje najgorsze obawy się sprawdziły. Serduszko przestało bić 6+6…
Moje aktualnie pękło, nic więcej nie jestem powiedzieć…
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
tak mi przykro kochanaDziewczyny moje najgorsze obawy się sprawdziły. Serduszko przestało bić 6+6…
Dziewczyny moje najgorsze obawy się sprawdziły. Serduszko przestało bić 6+6…
Kochana strasznie mi przykroDziewczyny moje najgorsze obawy się sprawdziły. Serduszko przestało bić 6+6…
Tak strasznie mi przykro, nie wiem co powiedzieć. Płacze razem z Tobą, co za fatalny dzieńDziewczyny moje najgorsze obawy się sprawdziły. Serduszko przestało bić 6+6…
Jaki duży człowiek! Wspaniale, gratulujęJa jestem po wizycie. Wszystko ok, serduszko pięknie bije 2,7 cm człowieka. Tym razem dwa dni do przodu i wyszło 9+4
Pytałam o nifty to mówił, że oni robią sanco, bo niby dokładniejsze. Muszę poczytać.
Prenatalne 28.04.
Dostałam już tabletki...
Liczę tylko że obejdzie się bez zabiegu.
Kochane, tak bardzo mi przykro... Nie ma w tym momencie odpowiednich słów. Przytulam Was najmocniej i jestem z Wami całym sercem, chociaż wiem że to nie ukoi w żadnym stopniu Waszego bóluDziewczyny moje najgorsze obawy się sprawdziły. Serduszko przestało bić 6+6…
Trzymaj się tam obyś przeszła wszystko bezbolesnieDostałam już tabletki...
Liczę tylko że obejdzie się bez zabiegu.
Oo nie tak strasznie mi przykro, aż nie wiem co napisać…Dziewczyny moje najgorsze obawy się sprawdziły. Serduszko przestało bić 6+6…
Niee, szpital to ostatnie gdzie bym chciała trafić. Do dobrego szpitala mam godzinę jazdy a do tego u mnie w mieście nie pójdę bo by nie zaakceptowali moich zaleceń od ginekologa i co najwyżej zabili by mi dziecko.może pojedź do szpitala? kroplówkę podadzą, zawsze doda energii. zawroty głowy mogą być z niedożywienia. plus zrobią Ci mocz od ręki jak zgłosisz...