OlaFasola1234
Fanka BB :)
3 doby, myślisz ze fasole rosną tak szybko ? 1 mm na dóbr to chyba za dużo!A to podobnie. Bo Ty byłaś kilka dni wcześniej
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
3 doby, myślisz ze fasole rosną tak szybko ? 1 mm na dóbr to chyba za dużo!A to podobnie. Bo Ty byłaś kilka dni wcześniej
Ogromnie mi przykro... niestety wiem, co to znaczy... Przesyłam mnóstwo wsparcia.Dziewczyny moje najgorsze obawy się sprawdziły. Serduszko przestało bić 6+6…
Moje aktualnie pękło, nic więcej nie jestem powiedzieć…
Dziejuje Mam taką nadzieję!Rozgość się na dłużej Tak łatwo stąd nie wypuszczamy
Gratulacje i witamyCześć nieśmiało się z Wami witam i mam nadzieję że dostanę na dłużej. Dziś według om 6t1d , termin wstępnie na 26.11 . Mam na imię Sylwia , jestem z Wami na forum od dawna ale nie udzielam się zbyt intensywanie ponad rok temu po długich staraniach zaszłam z ciążę ale w 7tyg ja poroniłam, w tej ciazy wyniki też nie zachwycają ale tym razem liczę na to że się uda a z Wami będzie mi raźniej to wszystko przechodzić
No właśnie nie wiem, czy gdzieś nie czytałam, że mm na dobę3 doby, myślisz ze fasole rosną tak szybko ? 1 mm na dóbr to chyba za dużo!
Wszystkie kciuki zaciśnięte i czekamy na cudowne wieści!Ja właśnie czekam pod gabinetem , stresik jest ogromny. Trzymajcie kciuki
Jogurt naturalny z otrębami, siemię lniane zalane wodą żeby taki kisielek się zrobil, morele suszone. Poczytaj w internecie jakie produkty mają dużo błonnika i wprowadź je. Kiszonki. I przede wszystkim nawodnienie organizmu.Dziewczyny pomóżcie mi! Co jest najlepsze na zaparcia w ciąży? Nigdy nie miałam takich problemow a teraz mecze się niesamowicie