reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2023

reklama
To prawda,ja się śmieję że starość robi swoje...nie pamięta abym tak panikowała przy poprzednich ciążach 🤣🫣
Bo to się chyba wypiera z pamięci. Ja tez już zapomniałam jak to było a można powiedzieć ze jestem swieżak bo mały roku nie ma 🙈 a jeszcze moje dziecko było leniwe w brzuchu i mnie nie raz straszyło , dlatego wiem ze teraz lżej nie będzie. Te zmartwienia już zostaną

Uff czyli nie jestem jeszcze sama z tą niewiadomą co dalej 😏😏😏
Jedziemy razem na tej taczce 😄 kiedy masz wizytę?

Dziewczyny, jeśli chcecie mieć dział zamknięty - proszę niech jedna z was do mnie napisze.
ciaza_lozko1.jpg

Zapłaciłam za 4 badania dzisiaj 274zl idzie to jakoś obejść żeby było przez fundusz 😭😭😭
musisz chodzić na NWZ wtedy masz skierowania na te badania za darmo.
Ja właśnie dlatego chodzę na NWZ i prywatnie… ale nie wszystkie badania Ci wypiszą. Mi endokrynolog kazała zrobić poziom wit D i żelaza i za to będę płacić sama.

Dzień dobry! 💙 Dziś dużo osób ma wizyty, prawda? Trzymam kciuki bardzo mocno 🥰

Ja dziś źle spałam, całą noc stresowałam się dziwnymi scenariuszami z mojej głowy 😩 Pewnie w południe czeka mnie ponowna drzemka 😁

Bo to się chyba wypiera z pamięci. Ja tez już zapomniałam jak to było a można powiedzieć ze jestem swieżak bo mały roku nie ma 🙈 a jeszcze moje dziecko było leniwe w brzuchu i mnie nie raz straszyło , dlatego wiem ze teraz lżej nie będzie. Te zmartwienia już zostaną

Jedziemy razem na tej taczce 😄 kiedy masz wizytę?

Pewnie masz rację,moja ostatnia ciąża była 13 lat temu 🫣
Osobiście czuję też,że jestem bardziej świadoma niż wtedy,może a raczej pewne jest to ,że moja panika wynika też z tego,więcej analizuje i tworzę scenariusze🤦

Z innych tematów moja młodzież osobista cała noc nad miskami...jelitowka jak nic🤮🙈

reklama
Do góry