reklama
Kylyyy1408
Fanka BB :)
Nic się nie denerwuj, już nie jedna historie się słyszało wlasnie przy słabym sprzęcie, jestem pewna ze w czwartek usłyszysz jeszcze lepsze wieści może nawet podwójnie dobreJa już po wizycie, to była wizyta na NFZ z której jestem bardzo niezadowolona. W czwartek mam na szczęście wizytę prywatnie, gdzie liczę że ktoś troszkę bardziej się mną zajmie
Ale na szczęście miałam USG, chociaż Pan doktor sam przyznał, że posiada bardzo stary sprzęt. Na podstawie terminu owulacji wyliczyłam sobie 6+6 a on mi wyliczył 5. tydzień… ale podobno jedna słabiutka akcja serca jest mówię jedna, bo podobno są dwa pęcherzyki, czym kompletnie zbił mnie z tropu…
Teraz czekam na czwartek
Kylyyy1408
Tak strasznie mi przykro ale może jednak warto jeszcze skonsultować to u innego lekarza ?Cześć, ja po wizycie niestety puste jajo...Mam na razie czekać na poronienie w domu, a jak nic się nie będzie działo to szpital
SeasideGirl
Zaangażowana w BB
Mam za kółka dni u innego lekarza, pójdę pro forma. Dzięki dziewczyny za wsparcie.
Aczkolwiek@to_na_pralkę
Pięknie Trzymajcie się dzielnie i powtórz usg, jeśli potwierdza się dwa pecherzyki żółtkowe, to jest to ciaza jednokosmowkowa dwuowodniowa i potrzebujesz do tego dobrego lekarza, który specjalizuje się w ciążach bardziej skomplikowanych niż ciaza pojedyncza fizjologiczna. Ale broń bobie niczego się nie bój, dbaj o WasJa już po wizycie, to była wizyta na NFZ z której jestem bardzo niezadowolona. W czwartek mam na szczęście wizytę prywatnie, gdzie liczę że ktoś troszkę bardziej się mną zajmie
Ale na szczęście miałam USG, chociaż Pan doktor sam przyznał, że posiada bardzo stary sprzęt. Na podstawie terminu owulacji wyliczyłam sobie 6+6 a on mi wyliczył 5. tydzień… ale podobno jedna słabiutka akcja serca jest mówię jedna, bo podobno są dwa pęcherzyki, czym kompletnie zbił mnie z tropu…
Teraz czekam na czwartek
Biankus
Bardzo mi przykro Kochana Zadbaj teraz o siebieCześć, ja po wizycie niestety puste jajo...Mam na razie czekać na poronienie w domu, a jak nic się nie będzie działo to szpital
A to niespodzianka! Trzymam kciuki za czwartkową wizytę z lepszym sprzętemJa już po wizycie, to była wizyta na NFZ z której jestem bardzo niezadowolona. W czwartek mam na szczęście wizytę prywatnie, gdzie liczę że ktoś troszkę bardziej się mną zajmie
Teraz czekam na czwartek
minnieee
O wow Ale jazda! Trzymajcie się!Ja już po wizycie, to była wizyta na NFZ z której jestem bardzo niezadowolona. W czwartek mam na szczęście wizytę prywatnie, gdzie liczę że ktoś troszkę bardziej się mną zajmie
Teraz czekam na czwartek
Alexz89
A może warto to skonsultować? Wiadomo, że lekarze są różni i na różnych sprzętach pracują.Cześć, ja po wizycie niestety puste jajo...Mam na razie czekać na poronienie w domu, a jak nic się nie będzie działo to szpital
Ooo...no to trzymam kciuki - czwartek może okazać się podwójnie szczęśliwyJa już po wizycie, to była wizyta na NFZ z której jestem bardzo niezadowolona. W czwartek mam na szczęście wizytę prywatnie, gdzie liczę że ktoś troszkę bardziej się mną zajmie
Teraz czekam na czwartek
Karolina1991:)
Miałam dzisiaj wizytę na NFZ i.... kompletnie nic się nie dowiedziałam. Po mimo aparatu usg nie robią go. Trzeba jechać specjalnie do szpitala a w nim najbliższy termin za 3 tyg. Jutro idę tym razem na Medicover.
reklama
Kylyyy1408
nigdy tego nie zrozumiem jak można mieć możliwość zrobienia usg i nie robienia go żenada. Dobrze, ze już jutro masz kolejna wizytęMiałam dzisiaj wizytę na NFZ i.... kompletnie nic się nie dowiedziałam. Po mimo aparatu usg nie robią go. Trzeba jechać specjalnie do szpitala a w nim najbliższy termin za 3 tyg. Jutro idę tym razem na Medicover.
Podziel się: