reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2023

reklama
Ja już po wizycie, to była wizyta na NFZ z której jestem bardzo niezadowolona. W czwartek mam na szczęście wizytę prywatnie, gdzie liczę że ktoś troszkę bardziej się mną zajmie 😔
Ale na szczęście miałam USG, chociaż Pan doktor sam przyznał, że posiada bardzo stary sprzęt. Na podstawie terminu owulacji wyliczyłam sobie 6+6 a on mi wyliczył 5. tydzień… ale podobno jedna słabiutka akcja serca jest 🥺😍 mówię jedna, bo podobno są dwa pęcherzyki, czym kompletnie zbił mnie z tropu…
Teraz czekam na czwartek ❤️
Nic się nie denerwuj, już nie jedna historie się słyszało wlasnie przy słabym sprzęcie, jestem pewna ze w czwartek usłyszysz jeszcze lepsze wieści ❤️ może nawet podwójnie dobre ✊❤️

Ja już po wizycie, to była wizyta na NFZ z której jestem bardzo niezadowolona. W czwartek mam na szczęście wizytę prywatnie, gdzie liczę że ktoś troszkę bardziej się mną zajmie 😔
Ale na szczęście miałam USG, chociaż Pan doktor sam przyznał, że posiada bardzo stary sprzęt. Na podstawie terminu owulacji wyliczyłam sobie 6+6 a on mi wyliczył 5. tydzień… ale podobno jedna słabiutka akcja serca jest 🥺😍 mówię jedna, bo podobno są dwa pęcherzyki, czym kompletnie zbił mnie z tropu…
Pięknie 😘 Trzymajcie się dzielnie i powtórz usg, jeśli potwierdza się dwa pecherzyki żółtkowe, to jest to ciaza jednokosmowkowa dwuowodniowa i potrzebujesz do tego dobrego lekarza, który specjalizuje się w ciążach bardziej skomplikowanych niż ciaza pojedyncza fizjologiczna. Ale broń bobie niczego się nie bój, dbaj o Was 😍😍

Cześć, ja po wizycie niestety puste jajo...Mam na razie czekać na poronienie w domu, a jak nic się nie będzie działo to szpital 😑
Bardzo mi przykro Kochana 🥺 Zadbaj teraz o siebie❤️😘
A to niespodzianka! Trzymam kciuki za czwartkową wizytę z lepszym sprzętem 😘

O wow 😍 Ale jazda! Trzymajcie się!

Cześć, ja po wizycie niestety puste jajo...Mam na razie czekać na poronienie w domu, a jak nic się nie będzie działo to szpital 😑
A może warto to skonsultować? Wiadomo, że lekarze są różni i na różnych sprzętach pracują.
Ooo...no to trzymam kciuki - czwartek może okazać się podwójnie szczęśliwy 😍😍😍

Miałam dzisiaj wizytę na NFZ i.... kompletnie nic się nie dowiedziałam. Po mimo aparatu usg nie robią go. Trzeba jechać specjalnie do szpitala a w nim najbliższy termin za 3 tyg. Jutro idę tym razem na Medicover.

reklama
Miałam dzisiaj wizytę na NFZ i.... kompletnie nic się nie dowiedziałam. Po mimo aparatu usg nie robią go. Trzeba jechać specjalnie do szpitala a w nim najbliższy termin za 3 tyg. Jutro idę tym razem na Medicover.
nigdy tego nie zrozumiem jak można mieć możliwość zrobienia usg i nie robienia go 🤦‍♀️ żenada. Dobrze, ze już jutro masz kolejna wizytę 🥰

Do góry