reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopadowe mamy 2023

reklama
Ma spokojnie jakie. Masz jeszcze trochę czasu. Jak znajdę porównanie to wyśle bo gdzieś to widziałam.
Ja widze różne porównania, ale zazwyczaj porównują miedzy sobą 2 testy max. 3. Nie widziałam jeszcze porównania wszystkich dostępnych na rynku, a takie by się przydało i tez razem z cenami, bo co innego test za 1600, a co innego za 2600 ;)

Ja widze różne porównania, ale zazwyczaj porównują miedzy sobą 2 testy max. 3. Nie widziałam jeszcze porównania wszystkich dostępnych na rynku, a takie by się przydało i tez razem z cenami, bo co innego test za 1600, a co innego za 2600 ;)
No ale bierzesz porownanie jedno i drugie i dalej robisz mega porównanie. Aż sama chętnie to sprawdzę jak znajdę chwilę czasu 😂

Ja znalazłam info 10+0, a czemu akurat NiFTy? Tez mam nad tym rozkmine i dzisiaj stwierdziłam, ze najlepiej cenowo wychodzi dla mnie na ten moment Veracity.
Patrzyłam tez na Panorame, Sanco itp.
Podzielcie się rozkminkami 🙏🙏
ja się wahałam międzi Nifty a Harmony bo je jedynie wykonują w moim mieście i Sanco na które bym musiała jechać specjalnie 80 km. Ale po przeczytaniu mnóstwa opinii jakoś Nifty według mnie lepsze, ubezpieczenie na wypadek jakby źle pokazało, przy Harmony mniej wariantów genetycznych (czy jak to się nazywa) jest uwzględniane.
Pappy, nifty🙈🙈 o jeżu pierwszy raz widzę takie słowa. Skąd Wy to wszystko wiecie 🙈😅
Ja dostałam spis badań, które mam przynieść na kolejną wizytę i nie miałam pojęcia, że są jeszcze jakieś "ekstra" . Gdzie można się doszkolić? 😅
to dopiero koło 10 tygodnia będzie o tym więcej się mówić 😁 ja wiem bo zawsze odkładałam że jak kiedyś się uda i będę w ciąży tona pewno zrobię jak dobrnę oczywiście do 10 tyfosnia.

ja się wahałam międzi Nifty a Harmony bo je jedynie wykonują w moim mieście i Sanco na które bym musiała jechać specjalnie 80 km. Ale po przeczytaniu mnóstwa opinii jakoś Nifty według mnie lepsze, ubezpieczenie na wypadek jakby źle pokazało, przy Harmony mniej wariantów genetycznych (czy jak to się nazywa) jest uwzględniane.

to dopiero koło 10 tygodnia będzie o tym więcej się mówić 😁 ja wiem bo zawsze odkładałam że jak kiedyś się uda i będę w ciąży tona pewno zrobię jak dobrnę oczywiście do 10 tyfosnia.
To ubezpieczenie to takie chwytliwe. Co mi z max. 200 tys. i chorego dziecka. Ech :/ nie kupuje tego marketingu. Sami się przyznają, ze się myla 🙈

To ubezpieczenie to takie chwytliwe. Co mi z max. 200 tys. i chorego dziecka. Ech :/ nie kupuje tego marketingu. Sami się przyznają, ze się myla 🙈
też nie kupuję, ale czytałam że Nifty babce wypłaciło, natomiast z Harmony inna kobieta się tłukła po sądach bo nie chcieli ani grosza dać, twierdzili że każdy się może mylić i nie oddadzą więcej niż za koszt badania co według mnie jest chore :o

też nie kupuję, ale czytałam że Nifty babce wypłaciło, natomiast z Harmony inna kobieta się tłukła po sądach bo nie chcieli ani grosza dać, twierdzili że każdy się może mylić i nie oddadzą więcej niż za koszt badania co według mnie jest chore :o
Ja to widziałam, ze jednej kobiecie niby pobrali za mało materiału i badanie nie wyszło. Akurat takiej, gdzie był ZD i jakieś dodatkowe wady. Nie pamietam, czy to była Panorama czy Harmony, wiec nie chce wprowadzać w blad

reklama

Wg. Aplikacji dzisiaj mam 8+0 więc już bliżej jak dalej 😅

Do góry