reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2023

Dopóki nie boli bardzo i nie ma plamienia, jest fizjologicznie. Próbuj się rozluźnić i nie stresować, mnie tez na początku różnie ciągnęło, kłuło, minęło, wszystko tam się zmienia, także nic nie poradzisz. Widze, se w czwartek masz wizytę, będzie dobrze ✊
nie mogę się doczekać tej wizyty. Wiem ze jest na nią wcześnie bo to początek 5 tyg ale lepiej dmuchać na zimne :p

reklama
właśnie się dowiedziałam że córka kuzyna chyba ma ospę, a byliśmy razem przez cały weekend🤦‍♀️ mała dostała objawy tylko dziś, więc mam nadzieje że nie dojdzie u mnie do zakażenia. chociaż przechodziłam ospę 10 lat temu jak miałam 18 lat.
U mojej córki w przedszkolu jest ospa, więc prędzej czy później pewnie przyniesie ją do domu. Mój lekarz powiedział, że jak przechorowalam to nic z tym nie robimy 😉

A jak wychodziły Ci inne badania na krzepliwość krwi? W przypadku konkretnych wskazań stosowanie acardu jest jak najbardziej prawidłowe. Aczkolwiek myślę, że niektórzy lekarze wciskają acard "profilaktycznie" nawet jak nie ma żadnej historii która może wskazywać na problemy z krzepliwością i to nie jest moim zdaniem dobry pomysł bo to jest jednak lek który nie jest dokładnie przebadany u kobiet w ciąży i nie ma pewności czy jest 100% bezpieczny.
O dokładnie o to mi chodziło ... Że nie potrzebowałam tego i "profilaktycznie " mi to dał....

Kurde😳
Dzisiaj i mnie wzięła pobudka o 4.
Ja generalnie wcześnie wstaję, ale mam jeszcze półtora godziny snu.
To, że w weekendy notorycznie budzę się 5:30-6:30 to normalka- nawet bez ciąży tak miałam.
Natomiast 4 to lekka przesada.

Takie mnie rozkminy naszły: @Owulacja zmienisz nick na Ciąża teraz🤔?
Albo Blastula?

Ostatnia edycja:
Kurde😳
Dzisiaj i mnie wzięła pobudka o 4.
Ja generalnie wcześnie wstaję, ale mam jeszcze półtora godziny snu.
To, że w weekendy notorycznie budzę się 5:30-6:30 to normalka- nawet bez ciąży tak miałam.
Natomiast 4 to lekka przesada.

Takie mnie rozkminy naszły: @Owulacja zmienisz nick na Ciąża teraz🤔?
Albo Blastula?

Ja mam standardowo pobudka 1-2 i potem 4-5.🤭🙈
Już nie wspomnę że popołudniami to niby jestem,a jakby mnie nie było zasypiam na stojaco 🤣🤷

Ja tez wstaje wcześnie i już od rana czyje jakieś niepokoje 🫣 Boże niech to się już skończy! Liczę na to, że będzie kolejny miesiąc i przestanę się tak przejmować.

reklama
Dziewczęta oby ten piękny, słoneczny dzień przyniósł Nam same dobre i piekne wiadomości ♥️
Kciuki za wszystkie wizyty , badania ✊🏻

Do góry