reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2023

reklama
Siemka, odebrałam dzisiaj wyniki bety, wszystko wskazuje na to, że też będę listopadową mamą :) czy można jeszcze do was dołączyć? :)
Zapraszamy zapraszamy, proszę się rozgościć na 9 miesięcy 😍😍😘😘
Strasznie się ciesze, ze mamy kolejna Staraczke na listopadowych Mamach 😗
Chciałabym oznajmić, że mój Purchlaczek ma 4,3 mm i serduszko mu bije🥹🥰. Nie wiem, gdzie się schował w tamten piątek, ale dziś go widziałam.
Według USG wiek ciąży to 6+1.

@Owulacja , no siema🙋🏻‍♀️. Czekałam na Ciebie. I wiesz, że życzę Ci 9 miesięcy ciąży w nudzie i spokoju🍀.

Widziałam serduszko, bije jak dzwon!! ❤️ Coś pięknego! Zarodek ma 1.5cm, tętno 164. I będę prosiła o zmianę daty porodu w tabelce na 2.11 bo tak wychodzi po wizytach 😊
Cudowne wieści Dziewczyny 🥰🥰😍😍😘😘 piękne maluchy

Kochana, a powiedz coś wiecej? dzisiaj ktory tydzien, i jaki duzy juz dzidziol!? no i jak serducho <3
Odpowiem cytatem z mojej wypowiedzi, bo zaraz po wizycie napisałam 🙂. Dodam, że ciąża jest o tydzień młodsza.
No ale miga serduszko😍.
Chciałabym oznajmić, że mój Purchlaczek ma 4,3 mm i serduszko mu bije🥹🥰. Nie wiem, gdzie się schował w tamten piątek, ale dziś go widziałam.
Według USG wiek ciąży to 6+1.

@Owulacja , no siema🙋🏻‍♀️. Czekałam na Ciebie. I wiesz, że życzę Ci 9 miesięcy ciąży w nudzie i spokoju🍀.

reklama
Ale widziałam wynik proga...robi wrażenie😍
Tyle mam:
IMG_20230321_205354.jpg

Do góry