reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2023

reklama
Czasem muszę ich budzić do przedszkola jeszcze, ale zazwyczaj 6:30/7:00 wstają sami i w dzień jeszcze najmłodszy ma drzemkę 2/3 h 🥰
Zazdro 🙈 moje dziecię zasypia o 19.30, śpi do 6, a w dzien ma jedna drzemkę i jak jest to godzina a nie pół to dla mnie już luksusowo. Mały chyba uważa, ze sen jest dla słabych 🙈

Chciałabym oznajmić, że mój Purchlaczek ma 4,3 mm i serduszko mu bije🥹🥰. Nie wiem, gdzie się schował w tamten piątek, ale dziś go widziałam.
Według USG wiek ciąży to 6+1.

@Owulacja , no siema🙋🏻‍♀️. Czekałam na Ciebie. I wiesz, że życzę Ci 9 miesięcy ciąży w nudzie i spokoju🍀.
Cudownie! Mówiłam, że będzie dobrze. 😊

Kolacje podano 😂🍦

Załączniki

• 99B5EA89-E4A5-42A5-9B73-40D110B22AE0.jpeg
    99B5EA89-E4A5-42A5-9B73-40D110B22AE0.jpeg
    193,2 KB · Wyświetleń: 43
Bardzo, bardzo Wam dziękuję dziewczyny za Wasze wsparcie, za każde miłe słowo💚.
Kamień z serca mi spadł, bo jechałam na wizytę, jak na egzamin na prawko😅.

Mam już kartę ciąży założoną.
I teraz mam pytanie: jutro jadę znowu do kliniki.
Czy mogę założyć drugą kartę ciąży🤔?

reklama
Bardzo, bardzo Wam dziękuję dziewczyny za Wasze wsparcie, za każde miłe słowo💚.
Kamień z serca mi spadł, bo jechałam na wizytę, jak na egzamin na prawko😅.

Mam już kartę ciąży założoną.
I teraz mam pytanie: jutro jadę znowu do kliniki.
Czy mogę założyć drugą kartę ciąży🤔?
Jeśli nie chcesz żeby lekarze wiedzieli o swoim istnieniu to możesz jak najbardziej założyć druga i każdemu lekarzowi pokazywać tylko jego kartę ciąży.

Do góry