Owulacja
Fanka BB :)
Dzięki Normalnie, oby do czwartku wtedy druga betaWow... wspaniała wiadomość? Jak się czujesz?
Pięknie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzięki Normalnie, oby do czwartku wtedy druga betaWow... wspaniała wiadomość? Jak się czujesz?
Pięknie
LuksusowoCzasem muszę ich budzić do przedszkola jeszcze, ale zazwyczaj 6:30/7:00 wstają sami i w dzień jeszcze najmłodszy ma drzemkę 2/3 h
No to spore ułatwienie
Zazdro moje dziecię zasypia o 19.30, śpi do 6, a w dzien ma jedna drzemkę i jak jest to godzina a nie pół to dla mnie już luksusowo. Mały chyba uważa, ze sen jest dla słabychCzasem muszę ich budzić do przedszkola jeszcze, ale zazwyczaj 6:30/7:00 wstają sami i w dzień jeszcze najmłodszy ma drzemkę 2/3 h
Kolejna wspaniała wiadomość, gratulacjeWidziałam serduszko, bije jak dzwon!! Coś pięknego! Zarodek ma 1.5cm, tętno 164. I będę prosiła o zmianę daty porodu w tabelce na 2.11 bo tak wychodzi po wizytach
Cóż za wspaniała wiadomość! CudownieWidziałam serduszko, bije jak dzwon!! Coś pięknego! Zarodek ma 1.5cm, tętno 164. I będę prosiła o zmianę daty porodu w tabelce na 2.11 bo tak wychodzi po wizytach
Cudownie! Mówiłam, że będzie dobrze.Chciałabym oznajmić, że mój Purchlaczek ma 4,3 mm i serduszko mu bije. Nie wiem, gdzie się schował w tamten piątek, ale dziś go widziałam.
Według USG wiek ciąży to 6+1.
@Owulacja , no siema. Czekałam na Ciebie. I wiesz, że życzę Ci 9 miesięcy ciąży w nudzie i spokoju.
dziękiA rano od której na nogach? Moja dziś padła o 19 i chwała jej za to, bo nie mam siły totalnie
Na pierwszej stronie w pierwszym poście jak nie widzisz w apce to spróbuj przez przeglądarkę, bo chyba @OlaFasola1234 tak kiedyś miała, że nie widziała przez apkę.
Jeśli nie chcesz żeby lekarze wiedzieli o swoim istnieniu to możesz jak najbardziej założyć druga i każdemu lekarzowi pokazywać tylko jego kartę ciąży.Bardzo, bardzo Wam dziękuję dziewczyny za Wasze wsparcie, za każde miłe słowo.
Kamień z serca mi spadł, bo jechałam na wizytę, jak na egzamin na prawko.
Mam już kartę ciąży założoną.
I teraz mam pytanie: jutro jadę znowu do kliniki.
Czy mogę założyć drugą kartę ciąży?