reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2023

reklama
A dziś mam znowu doła, jeśli chodzi o ciążę.

Czarne chmury i wizje.
Tak bardzo się boję powtórki.

Niby były dzisiaj lekkie mdłości pierwszy raz, ale mimo wszystko cycki mniej bolą, a ja tak miałam w poprzedniej ciąży.
Rozdmuchuje te chmury znad Twojej glowy
Embeté Go GIF by TANBOO

Dziewczyny nie łamcie się ! Musi być dobrze, ja tez odganiam złe myśli mimo, iż czuje się jak gowno.. 😣 ale póki co od 6 rana utrzymuje się 37-37,2 nie więcej wiec małymi krokami do przodu pokonam to dziadostwo. I wszystkie razem dotrwamy do listopada wierze w to ! ❤️

Hej laski… mnie noc ostro przetyrala, gorączka 38,2 wiec wzięłam znowu półtora Apapu ( czytałam ze na raz można wziąć 2 tabletki i co 4h jak jest słabo ale bałam się ryzykować wiec wzięłam tylko 1,5 bo z doświadczenia wiem, ze jedna na mnie nie działa) gardło nawala, jeszcze zatkany nos do tego.. jednak to wszystko jest do przeżycia byleby gorączka odpuściła 😣😫
Tak mówimy z narzeczonym, ze jeśli do jutra nie będzie poprawy to pojadę na SOR.
Może spróbuj takich babcinych sposobów, typu grubo pokrojony na kanapce czosnek i płukanka na gardło z wody z solą? Mi to pomaga.. naprawdę mam nadzieje, ze ta gorączka zaraz zacznie Ci spadać :(

Może spróbuj takich babcinych sposobów, typu grubo pokrojony na kanapce czosnek i płukanka na gardło z wody z solą? Mi to pomaga.. naprawdę mam nadzieje, ze ta gorączka zaraz zacznie Ci spadać :(
Sól z woda mnie strasznie podrazania na gardło mam tak od dziecka, ale płuczę je szałwia, jednak wiadomo to potrzeba czasu. Póki co trochę mi lepiej gorączka na razie naszła do 37,6 wiec tylko okład na czoło i po prostu łóżko cały czas. Ale mam apetyt ! W sensie nie na nic szczególnego ale normalnie odczuwam głód i jem, mam nadzieje, ze to dobry sygnał 😣

Sól z woda mnie strasznie podrazania na gardło mam tak od dziecka, ale płuczę je szałwia, jednak wiadomo to potrzeba czasu. Póki co trochę mi lepiej gorączka na razie naszła do 37,6 wiec tylko okład na czoło i po prostu łóżko cały czas. Ale mam apetyt ! W sensie nie na nic szczególnego ale normalnie odczuwam głód i jem, mam nadzieje, ze to dobry sygnał 😣
Sorki, ale szałwia jest niebezpieczna na początku ciąży.

Ja wiem, że to tylko płukanki, ale wolę Cię poinformować.

Może roztwór wody z wodą utlenioną byłby lepszy?

reklama
A dziś mam znowu doła, jeśli chodzi o ciążę.

Czarne chmury i wizje.
Tak bardzo się boję powtórki.

Niby były dzisiaj lekkie mdłości pierwszy raz, ale mimo wszystko cycki mniej bolą, a ja tak miałam w poprzedniej ciąży.
jak ja dobrze to rozumiem… przytulam Cię bardzo mocno.

Ja mam chwile, ze jest Ok i bardzo się cieszę a momentami lecę do toalety i sprawdzam czy nie ma krwi.

Mój strach jest tak ogromny ponieważ mam fatalny wynik AMH i ta ciąża to moja ostatnia nadzieja…

Do góry