reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2021

Ja mam we czwartek w klinice leczenia niepłodności bo mi się leki konczą :) ale to za wcześnie chyba żeby cokolwiek było widac

reklama
Dzień dobry.
Jakie plany na dziś?
Ja fasolka po bretońsku a dla małej ugotuję pomidorową. Dzisiaj zamierzam się koncertowo obijać. Na razie kawusia i chwila spokoju zanim mała wstanie[emoji477][emoji846]
IMG_20210224_073755.jpeg

Dzień dobry.
Jakie plany na dziś?
Ja fasolka po bretońsku a dla małej ugotuję pomidorową. Dzisiaj zamierzam się koncertowo obijać. Na razie kawusia i chwila spokoju zanim mała wstanie[emoji477][emoji846]
Zobacz załącznik 1241690
Cześć!
Ja jeszcze w łóżku, mała poszla do szkoły, a ja popijam słaba kawusie :)
Dziś mam zamiar odwiedzić moją 81 letnia babunie ♥️ muszę powiedzieć jej o tej radosnej nowinie :)
Słoneczko pięknie świeci od rana :)
Życzę Wam pięknego dnia 🌿

Wow piękny wiek. Na pewno się ucieszy[emoji846]
Wnioskuję z twojej wypowiedzi czułej, że macie bardzo dobry kontakt. Pozdrawiam.
Cześć!
Ja jeszcze w łóżku, mała poszla do szkoły, a ja popijam słaba kawusie :)
Dziś mam zamiar odwiedzić moją 81 letnia babunie [emoji3531] muszę powiedzieć jej o tej radosnej nowinie :)
Słoneczko pięknie świeci od rana :)
Życzę Wam pięknego dnia [emoji263]

Ja też się witam. Mój syn zrobił pobudkę o 6. Więc obiad prawie zrobiony. Później wybieram się do siostry zapowiada się cieplutki dzień więc pójdziemy na długo spacer z dzieciakami [emoji846]

reklama
U mnie dzisiaj słabo, w nocy mnie obudził skurcz, dzisiaj tez brzuch pobolewa co jakiś czas a tu jeszcze trzeba się do pracy zmusić.

czy to może być spowodowane stresem? Jak mam cięższy dzień w pracy to potem mam mocniejsze skurcze. No chyba że mam mocniejsze skurcze i przez to w pracy mnie wszystko bardziej rusza... 😜
Zwariować można ;)

Do góry