reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2021

reklama
Cześć dziewczyny 👭
Córka poszła na 8 do szkoły, więc też biorę się za mała kawę ( odrzuciło mnie totalnie, a jestem kawoszem)
Witam nowe dziewczyny ❤️
Mój lekarz przyjmuje prywatnie, a jak chce jakieś badania do każe mi przychodzić do przychodni w której pracuje ;)
Życzę Wam miłego dzionka!

Dziewczyny powtórzyłam betę 21/2 -29, dzis 23/2 - 42 :(
Miałyście tak? Wiadomo, ze jest zle, tylko czy to może być pozamaciczna?:(

Dziewczyny powtórzyłam betę 21/2 -29, dzis 23/2 - 42 :(
Miałyście tak? Wiadomo, ze jest zle, tylko czy to może być pozamaciczna?:(
Kurcze....przyrost słaby.....na temat pozamacicznej niestety nie pomogę
.może powtorz jeszcze ta betę i zobaczysz.....jeśli zacznie spadać to może być ciąża biochemiczna....podobno nie raz się tak zdarza....mimo wszystko trzymam kciuki, może jeszcze się rozkręci [emoji8]

Cześć dziewczyny [emoji130]
Córka poszła na 8 do szkoły, więc też biorę się za mała kawę ( odrzuciło mnie totalnie, a jestem kawoszem)
Witam nowe dziewczyny [emoji3590]
Mój lekarz przyjmuje prywatnie, a jak chce jakieś badania do każe mi przychodzić do przychodni w której pracuje ;)
Życzę Wam miłego dzionka!
Hej. Ja kawę uwielbiam i staram się ograniczyć....ale słabo.konwuchodzo...moze też mnie odrzuci [emoji38][emoji85][emoji85]

Jedna kawka nikomu nie zaszkodzi.W poprzedniej ciąży dopiero przy 3 semestrze odstawiłam.

Dziewczyny a wy jak tam z wizytami umówione już? Ja dzisiaj zadzwoniłam do mojego ginekologa kazał przyjść już 05.03. Trochę się boję bo mam małego maluszka 10 miesięcznego w domu i jestem po cc więc trochę stresu jest czy wszystko będzie dobrze...

reklama
Ja idę za tydzień w czwartek :) a jak Wam minął dzień? Ja byłam z przyjaciółka na kolacji, a przy okazji powodzialam jej że jestem w ciąży 🤰
Teraz zmykam do praktyki jogi ♥️
Całusy!
IMG_20210223_175446_151.jpg

Do góry