reklama
gohya
Fanka BB :)
To musi nadgonic, bo jeszcze waży za mało. Ale zaczyna przybierać, to ważne. Mój synek w 4 miesiącu ważył 6300 i nie jest to też spektakularna waga, bo gdzieś 10 centyl, je tylko moje mleko.Dziś jak ja ważyłam na domowej wadze niemowlęcej ma 5350g
gohya
Różna są siatki centylowe, ale jakieś 6 kg, jadąc 3 najniższym centylemA według siatki ile minimum powinno ważyć na 5miesiecy ?
zeberka363
jestem szalona :-D
Apetyt na pewno zależy od samopoczucia maluchaOd nocy mamy już lepiej troszkę bo o
1 zjadła 100ml mm
4 zjadła 160ml mm
7 zjadła 100ml mm
8:40 pół sloiczka zupy jarzynowej
Ładnie przybieraDziś jak ja ważyłam na domowej wadze niemowlęcej ma 5350g
Jaś miał 6200 i lekarz był zadowolonyTo musi nadgonic, bo jeszcze waży za mało. Ale zaczyna przybierać, to ważne. Mój synek w 4 miesiącu ważył 6300 i nie jest to też spektakularna waga, bo gdzieś 10 centyl, je tylko moje mleko.
gohya
U nas też nic nie mówił lekarze, że mało, ale sama sprawdzałam na siatkach centylowych ale nasi chłopcy idą podobnie wagowo, już to kiedyś zauważyłamApetyt na pewno zależy od samopoczucia malucha
Ładnie przybiera
Jaś miał 6200 i lekarz był zadowolony
DragonSonia
Hej dziewczyny! Jak Wy liczycie ile tyg ma Wasz maluch? Czytam sobie co tydzień na mamotoja co teraz nas czeka. No i mój urodził się 23 października czyli zaczyna 25 tydzień życia a na stronie jest napisane, że ten tydzień to początek 6 miesiąca życia dziecka a przecież 6 miesiąć u niego będzie dopiero 23 kwietnia :O Czy ja to jakoś źle liczę?
gohya
Bo 23 kwietnia to on skończy 6 miesiąc. A teraz ten 6 to już mu leci. A jak tam mały Syriuszek, jak dobrze pamietam imie?Hej dziewczyny! Jak Wy liczycie ile tyg ma Wasz maluch? Czytam sobie co tydzień na mamotoja co teraz nas czeka. No i mój urodził się 23 października czyli zaczyna 25 tydzień życia a na stronie jest napisane, że ten tydzień to początek 6 miesiąca życia dziecka a przecież 6 miesiąć u niego będzie dopiero 23 kwietnia :O Czy ja to jakoś źle liczę?
reklama
DragonSonia
Dzięki Tak, Syriuszek Bardzo dobrze! Mega grzeczne dziecko, całe noce przesypia bez problemu, jak pójdzie spać o 20 to mam spokój do 6-8. Dużo się śmieje i cieszy, rzadko marudzi, póki co extra. Boję się tylko nadchodzącego ząbkowania